Vælg din afdeling
Morsø Tekniske Gymnasium
MENU

Morsø Tekniske Gymnasium

Få en studentereksamen med speciale i naturvidenskab og teknologi.

Morsø Tekniske Gymnasium er for dig, der brænder for naturvidenskab og teknologi - og for dig der har lyst til en hverdag, hvor teorien fra klasselokalet bliver omsat til praksis i vores værksteder, laboratorier eller ude i virkeligheden.

Stærkt fællesskab og spændende miljø

På Morsø Tekniske Gymnasium bliver du en del af et spændende og nært uddannelsesmiljø. Vi er et forholdsvist lille gymnasium, og det betyder, at vi alle sammen kender hinanden. Det giver et rigtig godt fællesskab og en tæt kontakt mellem elever og lærere. Her bliver du ikke bare en elev i mængden.

En studentereksamen fra Teknisk Gymnasium er adgangsgivende til de videregående uddannelser.

Det tager 3 år at blive student fra Morsø Tekniske Gymnasium. I løbet af dine 3 år kommer du til at stifte bekendtskab med en bred vifte af fag, som både omfatter de naturvidenskabelige og teknologiske fag samt fag, du kender fra folkeskolen, som f.eks. dansk, matematik, engelsk og samfundsfag.

En adgangsgivende studentereksamen

Med en studentereksamen fra Morsø Tekniske Gymnasium får du med andre ord en specialiseret gymnasial uddannelse, som er adgangsgivende til en lang række videregående uddannelser. Mange af studenterne fra de tekniske gymnasier læser videre på uddannelser, der har et teknisk, naturvidenskabeligt, kreativt eller innovativt indhold - men det er helt op til dig, dine interesser og ambitioner.

Læs mere om videregående uddannelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Ring på 99 19 19 19 eller

 


Om os

Morsø Tekniske Gymnasium er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder to spændende linjer.

Kontakt

Morsø Tekniske Gymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19