Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest inviterer lokale virksomheder på Speed Dating

EUC Nordvest inviterer lokale virksomheder på Speed Dating

EUC Nordvest har sendt invitationer ud til ca. 250 lokale virksomheder i forbindelse med de årlige ’Speed Dating’-arrangementer, hvor lokale virksomheder fra Thy og Mors har mulighed for at blive matchet med én eller flere af de elever, der er på udkig efter en elevplads inden for kontor, handel eller detail.

Eleverne fra EUD/EUX Business og HHX i Nykøbing og Thisted har i den seneste tid knoklet på med at få lavet et fyldestgørende cv samt en kort præsentation af dem selv. Det handler nemlig om at give det bedst mulige indtryk, når de i starten af februar får mulighed for at speed-date en række lokale virksomheder.

- Arrangementet er en unik mulighed for eleverne for at stifte bekendtskab med og få skabt kontakter hos nogle af de lokale virksomheder, der står klar med én eller flere elevpladser. Det er femte år i træk, vi afholder Speed Dating, og vi har rigtig gode erfaringer med det. Vi får som regel lavet flere gode matches på stedet, og ellers er der jo under alle omstændigheder sået en masse frø rundt omkring. Både elever og virksomheder plejer at være glade for, at de på denne måde kan blive præsenteret for forskellige muligheder og får mulighed for at se hinanden an. Hverken virksomheder eller elever er jo ukritiske. De vil gerne sondere terrænet, og så er kunsten jo at finde det helt rigtige match blandt mange mulige, fortæller Sigurd Skovborg, der er lære- og praktikpladskoordinater og afdelingsleder i Stifinder Erhverv på EUC Nordvest.

Speed Dating-arrangementerne løber af stablen henholdsvis
d. 4. februar i Thisted og den 5. februar i Nykøbing.

Af Sonja Gravesen den 16-01-2020

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her