Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest samler sine virksomhedsrettede aktiviteter

EUC Nordvest samler sine virksomhedsrettede aktiviteter

"Stifinder Erhverv" er navnet på en ny afdeling, hvor EUC Nordvest har samlet alle de tilbud og services, der relaterer sig til virksomheder. Uanset om man som virksomhed er på udkig efter en ny lærling, eller om det er efteruddannelse af medarbejderne, der er på dagsordenen, er det således hos Stifinder Erhverv, man fremover skal henvende sig.

Den nye afdeling består af skolens to lære- og praktikpladskoordinatorer, Sigurd Skovborg og Klaus Hedegaard samt chef-konsulent for VEU (VoksenEfterUddannelse), Rikke Scheele Simonsen. Herudover vil der blive ansat yderligere to erhvervskonsulenter til VEU-området.

  • Med Stifinder Erhverv kommer vi til at stå ualmindeligt stærkt i forhold til det opsøgende arbejde i virksomhederne. Det gælder både i den praktikpladsopsøgende indsats, og i forhold til at vejlede erhvervslivet om de mange nye muligheder på VEU-området inden for både industri, handel, ledelse, fiskeri, landbrug, byggeri og kontor. Tilsammen har vores team en kæmpestor kontaktflade ind i de lokale virksomheder og ved at koordinere vores indsatser, gør vi alle processer en hel del mere smidige både for virksomhederne og for os selv, lyder det fra Sigurd Skovborg, der er afdelingsleder i Stifinder Erhverv.

Stifinder Erhverv er rykket ind i de lokaler, der tidligere husede jobcenteret, på Kronborgvej 119, og det er således her, man fremover kan træffe det nye team, der står klar til at servicere erhvervslivet med stort og småt.

Af Sonja Gravesen den 18-10-2019

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her