Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Dygtig klejnsmedeelev fra EUC Nordvest modtager fornem pris

Dygtig klejnsmedeelev fra EUC Nordvest modtager fornem pris

Klejnsmedeelev Frederik Carstensen fra Thisted er blandt dette års vindere af den attraktive ML-pris. En pris, der tildeles særligt talentfulde lærlinge fra metalindustrien.

Torsdag d. 27. september hyldede metalindustrien Frederik og de øvrige prismodtagere ved den årlige uddeling af den anerkendte og eftertragtede ML-pris i Den Sorte Diamant i København. Ca. 470 lærlinge fra alle fagretninger var indstillet på landsplan, men kun 25 gik hele vejen – heriblandt Frederik Carstensen, der har stået i lære hos Kibsgaard Specialproduktion på Mors.

  • Jeg er utrolig glad for prisen. Det er jo en kæmpestor anerkendelse for det håndværk, man har lavet, så jeg er da stolt. Jeg har også haft nogle gode forudsætninger, idet jeg har nogle smadderdygtige kollegaer på Kibsgaard Specialproduktion, hvor jeg var i lære, og hvor jeg i dag er ansat. De er altid klar til at hjælpe, når man har brug for det, og svarer på de spørgsmål, der nu måtte være, så det har helt klart givet mig et godt fundament. Og så skylder jeg bestemt også en tak til min kæreste, familie, svigerfamilie og venner for en super opbakning gennem hele min uddannelse, lyder det fra Frederik Carstensen.

Et velfortjent skulderklap

ML-prisen er en anerkendelse, der tildeles lærlinge, som med et særligt godt resultat har gennemført en uddannelse inden for metalindustrien. Det er et krav, at lærlingen har bestået sin svendeprøve med et 12-tal, men herudover vægter også en høj faglighed og personlige kvalifikationer. Og på EUC Nordvest er der i Metal og Teknologi-afdelingen enighed om, at det er fuldt ud fortjent, at Frederik er blevet tildelt den eftertragtede pris.

  • Ud over at han har fået topkarakter til sin svendeprøve, har Frederik gennem sin uddannelse til klejnsmed udvist stor faglig forståelse, godt håndelag, overskud, hjælpsomhed og positiv indstilling, så han fortjener i dén grad anerkendelsen, fastslår afdelingsleder Carsten Pedersen.

 

Foto: Fra venstre faglærer Jan Otto Pedersen fra EUC Nordvest, klejnsmed Frederik Carstensen samt Adam Lowe fra Kibsgaard Specialproduktion, hvor Frederik havde læreplads.

Af Sonja Gravesen den 02-10-2018

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her