Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU

Ny vicedirektør for EUC Nordvest

Afdelingschef Kenny Thomsen fra Morsø Handelsgymnasium tiltræder pr. 1. december 2018 stillingen som vicedirektør på EUC Nordvest.

  • Vi har i den seneste tid foretaget en del ændringer i organisationen, og i den forbindelse har vi også kastet et grundigt blik på ledelsesstrukturen. Her er bestyrelsen og jeg enige om, at tiden er inde til at få genbesat den vicedirektørstilling, vi havde indtil for få år tilbage. Og det glæder mig utrolig meget, at det er en kapacitet som Kenny, der kommer til at varetage den rolle. Kenny er et kendt ansigt i organisationen, og han har uden tvivl det drive og den idérigdom, der skal til, for at kunne bidrage aktivt til at fortsætte den positive udvikling i organisationen, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppesen.

Som konstitueret øverste pædagogiske leder af de merkantile gymnasier, og som afdelingsleder på Morsø Handelsgymnasium, har Kenny Thomsen haft sin daglige gang på handelsgymnasiet på Mors. Sådan vil det også være fremadrettet.

  • Vi har helt bevidst valgt at sprede den øverste ledelse, således at direktørstilling er placeret i Thisted og vicedirektørstillingen på Mors. Med 342 årselever på Mors er området det næststørste i vores organisation, og 38 ud af 270 årsværk er tilknyttet vores aktiviteter her, hvor vi i dag både driver handelsgymnasiet, EUD/EUX Business, KUU og Morsø Landbrugsskole. Fra august 2019 bliver endnu flere af vores aktiviteter samlet på Mors, idet vi med opførelsen af Nordic Food College vil samle samtlige elever fra uddannelserne inden for fødevarer, jordbrug og oplevelser på den nye skole. Udviklingen af vores uddannelsestilbud på Mors går stærkt i øjeblikket, og vi vil gerne – også rent organisatorisk – sende et stærkt signal til omverdenen omkring vores tilstedeværelse hér. Det gør vi blandt andet ved at lokalisere vores vicedirektørstillingen i Nykøbing, fastslår Hans Chr. Jeppesen.

En lokal kapacitet

Kenny Thomsen er 48 år og født og opvokset på Mors. Han er i dag bosiddende i Nykøbing, hvor han bor sammen med sin hustru og deres tre børn. Kenny har været ansat på EUC Nordvest siden august 2009 – først som underviser på HHX i Thisted, siden som kursuschef i Kursuscentret EUC Nordvest og senest som afdelingschef for Morsø Handelsgymnasium siden august 2015. Kenny vil fortsat have hovedansvaret for skolens HHX-afdelinger i Nykøbing, Thisted og Fjerritslev, men får nu også ansvaret som vicedirektør for EUC Nordvest.

  • Det er relativt nyt, at jeg har fået alle tre HHX-afdelinger under mine vinger, og det er et ansvarsområde, som jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde videre med. Jeg kender stort set alle undervisere i alle tre afdelinger og ved, hvad de står for, så jeg kommer ikke til at starte fra bunden. Vi har et stærkt team af kompetente og motiverede undervisere, og jeg ser i dén grad frem til, i samarbejde med dem, at videreudvikle afdelingerne. 50% af de unge på Mors vælger i dag en gymnasial uddannelse, og det tal er endnu højere i Thisted og Fjerritslev. Derfor er det også helt afgørende, at vi sikrer et fortsat højt niveau, så vi også fremadrettet er leveringsdygtige i højt kvalificerede studenter. Ud over den nye kasket i forhold til HHX, så glæder jeg mig naturligvis også til at skulle udfylde rollen som vicedirektør på EUC Nordvest. Vi har en rigtig god skole, som vi hele tiden skal arbejde på at gøre endnu bedre, og dér ser jeg absolut også frem til at kunne komme lidt op i helikopterperspektiv og bidrage til at tegne de store streger på papiret, lyder det fra Kenny Thomsen.

EUC Nordvest holder tiltrædelsesreception for Kenny Thomsen, tirsdag d. 18. december, kl. 14.00.

Af Sonja Gravesen den 30-11-2018

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her