Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
Nyt samarbejde mellem Thy-Mors HF & VUC og EUC Nordvest

Nyt samarbejde mellem Thy-Mors HF & VUC og EUC Nordvest

Voksne, der mangler et eller flere fag (dansk, engelsk og samfundsfag) for at kunne komme ind på et grundforløb på en erhvervsuddannelse, kan tage fagene som enkeltfag på Thy-Mors HF & VUC.

For imidlertid at give dem en oplevelse af, at de er på vej mod en erhvervsuddannelse, har Thy-Mors HF & VUC og EUC Nordvest indledt et samarbejde, der betyder, at fagene kan gennemføres i Open Learning på EUC Nordvest. På den måde starter eleverne ”det rigtige sted” i forhold til det uddannelsesmål, de har.

Ud over samarbejdet på hf-enkeltfagsområdet har de to institutioner også indgået en aftale om at gennemføre avu-forløb (almen voksenuddannelse) i dansk og matematik på EUC Nordvest. Forløbet er for dem, der ikke kan klare adgangskravet til en erhvervsuddannelse på 02 i netop dansk og matematik. Avu-forløbet gennemføres én gang i efteråret og én gang i foråret på EUC Nordvest, og det er undervisere fra Thy-Mors HF & VUC, der varetager den primære del af undervisningen. Intentionen er også her at give eleverne en oplevelse af, at de starter i de rammer, de skal være en del af i forbindelse med deres erhvervsuddannelse. Netop derfor indeholder forløbet på 12 uger også to ugers erhvervsrettet dansk og matematik, som undervisere fra EUC Nordvest er ansvarlige for. Her får eleverne et indtryk af, hvad der venter dem, når de starter på den valgte erhvervsuddannelse.

Det strukturerede samarbejde mellem Thy-Mors HF & VUC og EUC Nordvest er et udtryk for, at begge institutioner har været indstillet på at lave en løsning, der var til elevernes bedste. Målet har været at gøre vejen til en erhvervsuddannelse mere entydig og give eleverne en oplevelse af, at det er dem og ikke den enkelte skole, der er i centrum.

Tiltaget starter uge 38.

Af Sonja Gravesen den 04-09-2017

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her