Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Stifinder for virksomheder

Stifinder for virksomheder

EUC Nordvests vejlederteam, Stifinderen, har oprettet en ny landingpage for virksomheder på skolens hjemmeside. Dermed får lokale virksomheder nu en hurtig og enkel indgang til netop de informationer, der er relevante for dem.

Stifinderen er ikke kun sat i verden for at servicere skolens elever. Teamet løfter også en stor opgave i forhold til at servicere lokale virksomheder med alt, hvad der vedrører praktikaftaler. Stifinderen kan således hjælpe hele vejen fra ansøgning om godkendelser til udformning af specifikke uddannelsesaftaler.

På den nye landingpage, http://eucnordvest.dk/stifinderen-for-virksomheder, finder man en video, der fortæller lidt mere om Stifinder-teamets opgaver, ligesom man også her finder informationer om Praktikplads-AUB, godkendelser, uddannelsesaftaler, muligheden for at løfte ufaglærte ansatte til faglærte og kontaktoplysninger på vores lære- og praktikpladskonsulenter med mere.

Står man som virksomhed og overvejer at tage en elev ind og/eller har man brug for hjælp til godkendelsesprocedure, tilskud, uddannelsesaftale, skoleophold eller lignende, er det fremover blot at klikke sig ind på den nye landingpage – så er hjælpen lige ved hånden.

Af Sonja Gravesen den 19-04-2018

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her