Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
Christoffer Jønsson

Christoffer Jønsson

Om skolen
Jeg valgte HTX, fordi min interesse ligger ved de naturvidenskabelige fag som matematik, fysik og kemi. Men jeg må sige, at de øvrige fag på uddannelsen virkelig også har overrasket mig positivt. Jeg synes, at det er fedt, at vi får lov at arbejde med egne projekter, og at vi også får de økonomiske midler til at kunne lave nogle fede ting. Vi får mulighed for at udvikle noget virkelig fedt, og hvis det viser sig, at det har potentiale til mere, kan man jo så føre det videre. Jeg kan også godt lide, at vi har en masse gruppearbejde. Vi supplerer hinanden med vores viden og hjælper hinanden, og det gør jo så også, at man så ikke er så afhængig af, at der hele tiden står en lærer klar til at hjælpe.

Om den naturvidenskabelige studieretning 
Jeg valgte først og fremmest den naturvidenskabelige studieretning på grund af matematik og fysik. Vi laver nogle sjove projekter, og det fanger virkelig min interesse, når vi så kobler teori på eksperimenterne.

Mit valgfag
Jeg har valgt Idræt som valgfag. Jeg kan godt lide at røre mig og dyrker en del gymnastik, så jeg synes, at det er en god måde at holde sig i gang på og få noget afveksling i skoletiden.

Mit teknikfag
Jeg valgte ’Byggeri og energi’ fordi, jeg interesserer mig for, hvordan rum er bygget op. Jeg synes, at det er sjovt at sidde og bygge egne boligkomplekser op i tegneprogrammet samtidig med, at man skal have styr på alt det lovgivningsmæssige omkring byggeriet. 

Mit yndlingsfag
Jeg har ikke et decideret yndlingsfag. Jeg kan godt lide alle mine fag. Her i 3.g. har jeg jo kunne vælge præcis det, jeg interesserer mig for. Jeg har selv valgt både linje, valgfag og teknikfag, så jeg arbejder udelukkende med ting, jeg kan lide. 

Det sociale miljø
Det sociale miljø kunne ikke være bedre her på skolen. Der er ikke noget hierarki – alle kan snakke og hygge sig med hinanden på tværs af årgange og klasser. Fredagscaféerne og festerne er rolige og hyggelige – lige som de skal være. 

Studietur
Vores studietur til London var verdensklasse. Jeg har en rigtig god klasse, og vi havde det bare mega-hyggeligt. Vi var ude og opleve en masse forskellige seværdigheder og var også på besøg på et bryggeri, hvor vi lærte om hele processen bag ølbrygning.

Fremtiden
Jeg vil gerne uddanne mig til datalog – måske med speciale inden for algoritmer i forbindelse med ansigtsgodkendelse. Det skal i hvert fald være noget med en masse matematik og programmering.

 

 

Efter gymnasiet….

…vil jeg tage et sabbatår i Beredskabsstyrelsen, og herefter vil jeg læse videre på universitetet. Jeg vil gerne studere noget omkring programmering af robotter eller software, men jeg er ikke helt afklaret endnu om, hvad det præcist skal være, så jeg tager i første omgang i studiepraktik på datalogiuddannelsen for at se, om det er noget.

 

Christoffer, 3.g.

Teknisk Gymnasium Thisted

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19