Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
Jonas Lund Madsen

Jonas Lund Madsen

Om skolen
Jeg valgte HTX, fordi fagene passer godt til mine planer om at læse videre til ingeniør. Der passer fag som Bygning og energi, Teknologi og Matematik godt ind. Og jeg er rigtig glad for mit valg. Jeg får de fag, jeg havde regnet med, og jeg kan se, at de kan lede mig til at blive ingeniør. Jeg kan se målet. 

Mit teknikfag
Jeg har valgt ’Bygning og energi’, fordi jeg gerne vil være bygningsingeniør, så det er et meget målrettet valg. 

Mit yndlingsfag
Mit yndlingsfag er Design. Det er rigtig sjovt. Der får vi lov at arbejde med et tegneprogram. Jeg kan godt lide, at man kan se det produkt, man skal arbejde med. Det er sjovere end de mere teoretiske fag som fx matematik, hvor vi regner på en masse ting, men hvor vi ikke rigtig kan se slutproduktet for os. 

Det sociale miljø
Vi er kun fem HTX-klasser, så festerne er ikke så store, men de er hyggelige. Nogle gange holder vi også fester sammen med eleverne fra handelsskolen. Der bliver det hele lidt sjovere, større og vildere. Det er to ret forskellige fester: En hyggefest og en  fest-igennem”-fest. Fredagscaféerne er hyggelige, men de er også præget af, at det er en lille skole – også her kommer der nogle gange HHX-elever og er med. 

Studietur
Vi var i London på studietur i 2. g. Det føltes lidt som en sen ”ryste-sammen”-tur, for man lærer hinanden at kende på en anden måde, når man rejser og bor sammen. Jeg syntes, at det var sjovt at være afsted. Vi besøgte forskellige museer og udstillinger, og det var ikke bare sådan nogle kedelige skoleting. De havde forsøgt at finde noget, der var relevant for fagene og som stadig sjovt – og det havde de gjort godt.

 

Efter gymnasiet….

…vil jeg læse videre på Ingeniørskolen. Jeg vil læse til enten bygningsingeniør eller læse bygningsdesign. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu, men det skal i hvert fald være noget med broer, veje og store bygninger.

 

Jonas, 3.g.

Teknisk Gymnasium Thisted

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19