Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
Mai Hoelgaard

Mai Hoelgaard

Om skolen
Teknisk Gymnasium Thisted er en dejlig skole, hvor der er en rigtig god stemning. Eleverne er søde ved hinanden og meget åbne over for hinanden, og så har vi nogle superdygtige lærere, som er gode til at lære fra sig, og som altid står til rådighed, hvis man har brug for hjælp. 

Om den sundhedsvidenskabelige linje
Jeg har valgt den sundhedsvidenskabelige linje, fordi det passer godt til den uddannelse, jeg gerne vil tage efter gymnasiet. Jeg vil gerne læse til dyrelæge, og der passer det godt ind, at jeg har bioteknologi på A-niveau. Det giver en rigtig god forståelse, bl.a. for organismer helt ned på celleniveau. 

Mit valgfag
Jeg har valgt Engelsk på A-niveau, da det er vigtigt for mig at kunne læse og kommunikere på engelsk. Mange af de tekster, vi læser i Bioteknologi er på engelsk, så der får jeg virkelig glæde af det, men derudover er Engelsk også bare et rigtig godt supplement til de øvrige fag. 

Mit teknikfag
Jeg har valgt teknikfaget ’Proces, levnedsmiddel og sundhed’, fordi jeg interesserer mig meget for mikroorganismer, hygiejne og sundhed, og fordi jeg havde hørt fra de ældre årgange, at det var et rigtig godt fag, som de har fået meget ud af. Vi er en lille klasse i det fag, og det giver meget plads til den enkelte elev. Der er god tid til dialog mellem elever og lærere og god mulighed for at få svar på alle spørgsmål.

Mit yndlingsfag
Mit yndlingsfag er Bioteknologi. Jeg interesserer mig rigtig meget for emnet og kan virkelig se, hvad jeg kan bruge det til. Det er et fag, hvor vi bliver udfordret på den gode måde, og hvor vi får en dybere forståelse gennem måden, vi arbejder på. med flere forskellige kilder og indgange til emnet.

Studietur
Vi har været på en rigtig god studietur til London. Her oplevede vi en masse forskellige ting. Der var planlagt et  program, hvor der var noget for alle studieretninger, og jeg syntes det var nogle rigtig spændende steder, vi besøgte – også når vi var ude og se ting, der måske relaterede mere til andre studieretninger end lige den, man selv har valgt.

 

Efter gymnasiet….

…vil jeg gerne læse til dyrlæge på Københavns Universitet. Jeg kunne godt tænke mig at blive dyrlæge med speciale i store dyr som heste, køer og grise.

 

Mia, 3.g.

Teknisk Gymnasium Thisted

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19