Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
Thea Gregersen

Thea Gregersen

Om skolen
Jeg er rigtig glad for at gå her på skolen. Her er plads til alle, og her er plads både til at være seriøs og sjov. Jeg har fået venner for livet her, og samtidig får jeg lov at beskæftige mig med naturvidenskab, som er min store interesse.

Om den sundhedsvidenskabelige linje
Jeg valgte den sundhedsvidenskabelige linje primært på grund af Bioteknologi, men også fordi jeg her kunne få matematik på A-niveau og samtidig ikke så meget engelsk.

Mit valgfag
Jeg har valgt faget Psykologi, fordi det passer godt ind i det, jeg gerne vil arbejde med senere. Jeg overvejer at læse til sygeplejerske, og der tænker jeg, at psykologien vil være en god viden at have med sig.

Mit teknikfag
Jeg har valgt Proces som teknikfag, fordi jeg godt kan lide at lave noget med mine hænder. Jeg kan godt lide at arbejde med mad og overvejer at uddanne mig til levnedsmiddeltekniker, så der tænker jeg, at proces-faget vil være godt. Jeg er endnu ikke helt afklaret om, hvad jeg skal læse, når jeg bliver færdig, men jeg føler, at jeg med det her fag holder flere muligheder åbne inden for de områder, der interesserer mig. Og det er faktisk gået hen og er blevet mit yndlingsfag. Jeg kan godt lide, at vi ikke bare sidder og lærer teori fra en bog hele tiden, men at vi får lov at komme ud og prøve tingene i praksis, og at vi får lov at dykke ned i tingene og selv prøver at finde ud af, hvordan man gør.

Det sociale miljø
Det sociale miljø på skolen er rigtig godt. Skolen er ikke så stor, og det kan jeg godt lide. Vi snakker sammen alle sammen, og alle kan godt sammen. Der er ikke nogen, man ikke vil være i gruppe med – vi anerkender, at alle bidrager på hver sin måde. Vi er også gode til at ses uden for skoletiden, og det synes jeg helt klart også er med til at øge lysten til at gå i skole.

Studietur
Vi har været på en rigtig hyggelig studietur til London. Vi fik set en masse spændende ting, og der var en god balance mellem det faglige og hyggen. Samtidig lærer man også hinanden at kende på andre måder, når man rejser og bor sammen, så jeg synes, at det var en rigtig god tur.

 

Efter gymnasiet….

…vil jeg læse videre. Det bliver nok enten på sygeplejeskolen eller til laborant.

 

Thea Gregersen, 3.g.

Teknisk Gymnasium Thisted

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19