Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
Det sociale liv på HTX

Det sociale liv på HTX

Vi er ikke så mange - men til gengæld har vi et sublimt fællesskab.

Teknisk Gymnasium Thisted er et mindre sted. Vi har som regel to klasser på hver årgang og det giver et rigtig godt sammenhold. Vi har mange sociale aktiviteter, som også er med til styrke fællesskabet og vil give dig oplevelser, som du husker resten af livet.

Aktiviteter for både din hjerne og dit hygge-gen

Aktiviteterne og arrangementerne på Teknisk Gymnasium Thisted spænder vidt. Vil du udfordres fagligt kan du f.eks. melde dig til Georg Mohr matematik konkurrencen. Vil du hygge dig med kammeraterne efter skole, så er der alverdens sociale aktiviteter, du kan deltage i.

Har du lyst til at være med til at få medindflydelse på nogle af alle vores arrangementer, så meld dig ind i elevrådet.

Når vi arbejder intensivt, så sover vi på skolen

I 2. g  og 3. g skal eleverne i grupper lave deres produktprototyper og eksamensrapporter i teknologi- og teknikfaget, og det er projekter, som eleverne bruger rigtig meget tid på. Faktisk så meget tid, at det efterhånden er en tradition, at eleverne under arbejdet får lov til at overnatte på Teknisk Gymnasium Thisted.

Aftalen er, at eleverne skal arbejde seriøst med projekterne - og de må gerne arbejde ud på de små timer, men alle er oppe og i gang kl. 08.00. 

Resultatet af disse eksamensprojektuger er et højt fagligt niveau, viden og erfaring med samarbejde - og så selvfølgelig nogle eminente sociale oplevelser. 

Elevråd

På Teknisk Gymnasium Thisted har vi et meget velfungerende elevråd, som sammen med festudvalget og fredagscaféudvalget, er med til at planlægge aktiviteter på Teknisk Gymnasium Thisted.

Vi holder 4 årlige fester og 4-6 fredagscaféer. 

Elevrådet har medindflydelse

Elevrådet kommer desuden med ønsker til skolen. Det kan f.eks. være ønsker om nye ting til elevernes fællesområder, forslag om foredrag eller underholdning eller indkøb af nyt udstyr, der kan lette hverdagen som elev.

 

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19