Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
 Teknisk Gymnasium Thisted

Teknisk Gymnasium Thisted

Få en studentereksamen med speciale i naturvidenskab og teknologi

Med topmoderne undervisningslokaler, laboratorier, teknologi- og produktudviklingslokaler samt et attraktivt fællesområde skaber vi de optimale rammer for din faglige udvikling og det sociale fællesskab. Vi opholder os i faglokaler i stedet for klasselokaler, fordi forskningen viser, at undervisning i faglokaler i højere grad skaber fordybelse og faglig motivation hos den enkelte elev. Hos os vil du derfor blive undervist i fx dansk, matematik, teknologi og programmering i lokaler, der er specielt indrettet til de enkelte fag.

Vi har et godt og velfungerende studiemiljø hvor eleverne arrangerer eksempelvis fredagscaféer, fester, LAN-parties, indendørs klatring, biografture og gokart-ræs. Det betyder, at du som elev på htx i Thisted ikke bare lærer din klasse godt at kende, men at du også lærer eleverne i de andre klasser og på de andre årgange rigtig godt at kende. Og da vi er en del af et campus, er der ikke længere hen til de øvrige gymnasier og erhvervsuddannelser i Thisted, end at du uden problemer fortsat kan pleje kammeratskaberne fra folkeskolen.

Med en HTX-studentereksamen får du en 3-årig naturvidenskabelig gymnasial uddannelse med fokus på samspillet mellem, teknologi, mennesker og naturvidenskab.

Det er en uddannelse, der er direkte adgangsgivende til størstedelen af de videre- gående uddannelser og stort set alle ingeniøruddannelser og naturvidenskabelige uddannelser på universitetet.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er bygget op med et grundforløb efterfulgt af et studieretningsforløb. Indholdsmæssigt er grundforløbet ens for alle, uanset hvilken studieretning man efterfølgende ønsker at fortsætte i. På grundforløbet undervises du i en række almene fag og bliver samtidig introduceret til vores profilfag, så du er godt klædt på til at vælge studieretning i slutningen af dit grundforløb.

Selve undervisningen foregår i laboratorier og faglokaler indrettet til det enkelte fag som du skal undervises i, fx matematik, design, engelsk, fysik, programmering, kemi, teknologi, bioteknologi og procesforsøg.

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19