Vælg din uddannelse
Teknisk Gymnasium Thisted
MENU
Science College Thisted

Science College Thisted

Science College er for dig som er vild med videnskab og nye teknologier. På Science College får du mulighed for at kombinere en gymnasial uddannelse fra Teknisk Gymnasium Thisted med et kostskoleophold, så du får de optimale muligheder for at dygtiggøre dig inden det naturvidenskabelige område og skabe grundlaget for din fremtidige karriere.


Med et ophold på Science College bliver du en del af et fællesskab, hvor alle deler en interesse for naturvidenskab og teknologi og du vil blive undervist af engagerende højtuddannede undervisere. Du får mulighed for at bruge skolens faciliteter efter skoletid, ligesom udstyr, såsom 3D-printere, mindstormrobotter og VR-udstyr vil være tilgængeligt efter aftale med underviserne.

Science College vil også byde på besøg på universiteter og ingeniørhøjskoler, og ud over introtur til Berlin i 1.g og en studietur i 2.g, vil der også være mulighed for at komme på en studietur til San Francisco i 3.g., hvor du blandt andet skal besøge Silicon Valley og Stanford University.
Endelig vil du som elev på Science College blive en del af Netværk Nordvest, der er et erhvervs- og karrierenetværk. Her vil du som entry-level medlem få mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, såsom oplæg om nyeste viden inden for teknologisk udvikling.

På Science College vil du bo på tomandsværelser, og der serveres fem måltider om dagen i skolens kantine. Der er adgang til et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, som fx billard, bordtennis, minigolf og musikrum. Thy Hallen ligger i gåafstand. Her er motionscenteret, svømmehal, boldspil og skydning til rådighed. Hver onsdag er der mulighed for at bowle i Bowl’n’Fun Thisted. Af øvrige aktiviteter er der LAN Party og grillaftener og meget andet.

Det koster 3000,- kr./md. for kost og logi. På et skoleår betaler man for 11 måneder. Hertil kommer et depositum på kr. 500,- samt kr. 500,- pr. halvår for at deltage i skolehjemsaktiviteter.

Om os

Teknisk Gymnasium Thisted er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder otte spændende linjer inden for bl.a. naturvidenskab, computervidenskab, sundhed og innovation.

Kontakt

Teknisk Gymnasium Thisted
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19