Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU

9. klasse - brobygning Thisted Handelsgymnasium

Formål:

Handelsgymnasiet (HHX) er en gymnasial uddannelse med profilfag inden for økonomi, markedsføring, matematik, sprog og samfundsfag. HHX giver dig adgang til videregående uddannelser, og mange læser videre inden for humaniora (F.eks. dansk, historie eller sprog) jura (adovokat), økonomi, matematik, lærer, pædagog – ja listen er lang. Endelige vælger nogle HHX´er at tage job i finanssektoren (Bank eller sparekasse), revision eller ejendomsmæglerbranchen. Formålet med dit besøg i 9. klasse er, at du finder ud af hvilken ungdomsuddannelse du gerne vil gå på, det program vil laver til dig, vil give dig et indtryk at fagene på HHX og dagligdagen hos os.

Indhold:

Du vil modtage informationer om HHX-uddannelsen og bagefter bliver du vidst rundt på skolen af nogle af vore elever. Du vil også blive undervist af et par ar vores ”Student teachers” (elever), som kan fortælle dig om dagligdagen på skolen og om det skolemiljø, vi er ganske stolte af. Skolemiljø er frivillige aktiviteter i og efter skoletid, f.eks. sport, akvarelmaling, eksamenstræning, spændene fællestimearrangementer med inspirerende foredragsholdere, fester og fredagscaféer. Desuden tilbydes alle elever gratis, ekstra undervisning(lektiehjælp) efter skoletid. Undervisningen på HHX veksler mellem mange forskellige undervisnings- og arbejdsformer. Du vil blive undervist af lærere i fagene, men også af vores ”student teachers”, som har stor succes med at undervise eleverne fra 9. klassee.

Du vil bliver undervist i de fag, der kendetegner HHX, f.eks. virksomhedsøkonomi, afsætning, international økonomi, erhvervsjura, markedskommunikation og innovation. Men du kan også møde de almene fag som dansk, historie, matematik og engelsk.

Arbejdsform:

Klasse undervisning ved skoles lærer og student teachers og gruppearbejde.

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19