Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
Det kan du med en HHX

Det kan du med en HHX

En HHX fra Thisted Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole.

Med en hhx-studentereksamen fra Thisted Handelsgymnasium får du en gymnasial uddannelse, som giver dig direkte adgang til en videregående uddannelse.

Læs videre med en HHX

Mange af de elever, der får en studentereksamen fra HHX, vælger at læse videre på handelshøjskolernes eller universiteternes økonomiske uddannelser enten i Danmark eller i udlandet. Det kan f.eks. være uddannelser som cand. merc., HD, HA, cand. oecon., statskundskab, jura eller cand. polit.

Find den videregående uddannelse, som din HHX (med de fag du har) giver adgang til på Uddannelsesguidens adgangskort. (versionen tages med forbehold, da den er baseret på den tidligere lovgivning).

Gå i lære med en HHX

Du kan også bruge din HHX-studentereksamen som et springbræt til uddannelse inden for f.eks. revision, finansiering eller shipping.

Hvis du ønsker at gå i lære, skal du først gennemføre et 5 ugers forløb med uddannelsesspecifikke fag.

Rejs ud med PIU

Med PIU (danske praktikanter i udlandet) kan du, når du har fået din studentereksamen, søge om at komme til udlandet.

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19