Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
Thisted Handelsgymnasium

Thisted Handelsgymnasium

Samfundsforhold, økonomi og sprog – er det noget for dig?

Thisted Handelsgymnasium er for dig, der har lyst til at fordybe dig i samfundsmæssige, økonomiske og sprogligt kulturelle områder. Vi fokuserer meget på internationale forhold, så du bliver godt rustet til at arbejde eller uddanne dig i udlandet.

Når du har bestået din HHX-studentereksamen, er du klar til at læse videre på en videregående uddannelse i Danmark eller udlandet – eller du kan vælge at uddanne dig i f.eks. et pengeinstitut eller i revisionsbranchen.

En HHX er adgangsgivende til videreuddannelse

Ligesom andre gymnasiale uddannelser, tager det 3 år at få en HHX-studentereksamen. I løbet af dine 3 år på Thisted Handelsgymnasium vil du komme til at arbejde med en bred vifte af fag inden for økonomi, samfundsforhold og sprog. Nogle af de obligatoriske fag kender du allerede fra folkeskolen. Det f.eks. dansk, matematik, historie og engelsk. 

Med en HHX får du med andre ord en specialiseret gymnasial uddannelse, der er adgangsgivende til alle videregående uddannelser på f.eks. universitetet, handelshøjskolen, erhvervsakademier, seminarer eller journalisthøjskolen. Vær opmærksom på, at der kan være fagspecifikke adgangskrav på de forskellige videregående uddannelser.

Få inspiration

En HHX er adgangsgivende til en lang række videregående uddannelser både i Danmark og i udlandet.

Vi har spurgt en række tidligere elever om, hvad de har brugt deres studentereksamen fra Thisted Handelsgymnasium til.

Kenny Thomsen
Kenny Thomsen
Vicedirektør
Uddannelseschef for HHX
Tlf: 99 19 19 19

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19