Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
Individuel idræt

Individuel idræt

Dyrk din individuelle idræt på hhx

Er du en aktiv atletikudøver, roer, styrkeløfter, cyklist, eller dyrker du en helt femte idræt, så har du mulighed for at kombinere din sportslige interesse med din uddannelse på Handelsgymnasiet.

Træningen for individuel idræt

Træning for de individuelle idrætter foregår i samarbejde med chefinstruktør Jan Lyhne fra Thisted Vægttrænings Forening (Studie 7), idrætskoordinator Sigurd Skovborg og i visse idrætsgrene yderligere én person.

Træningstilbuddet vil indeholde flere træningsformer som bl.a. kickboxing, spinning, karate, aerobic, styrke- og fitnesstræning.

Sammen med Jan Lyhne udarbejder du et individuelt træningsprogram, der passer til dine ambitioner, ønsker og behov.  Der vil også forekomme fællestræning for alle på idrætslinjen.

Er din idræt ikke nævnt?

Hvis din individuelle idræt ikke er nævnt herunder, kan du kontakte idrætskoordinatoren for EUC Nordvest, Sigurd Skovborg. Han kan svare på, om det evt. er muligt at oprette din sportsgren. Har du spørgsmål om de andre individuelle tilbud, er det også Sigurd Skovborg, du skal kontakte.

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19