Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
Louise blev advokatfuldmægtig

Louise blev advokatfuldmægtig

For mig har det været en kæmpe fordel at gå på handelsgymnasiet, før jeg startede på jurastudiet

På handelsgymnasiet lærte jeg om erhvervsret, virksomhedsøkonomi, selskabsstrukturer og markedsbalance i international økonomi, jeg lærte at forstå regnskaber og fik i det hele taget indsigt i, hvordan virksomheder hænger sammen. Den viden gav mig helt klart et forspring i forhold til de jura-studerende, der ikke havde været omkring handelsgymnasiet, og som slet ikke kendte mange af de relevante begreber, der jo var helt velkendte for mig.

Selv sprogfagene, som man måske ikke regner med, at man skal bruge til så meget bagefter, har været guld værd. Vi lærte at korrespondere med forretningsforbindelser og kunder på både engelsk og tysk - og med de rette fagudtryk - hvilket jeg siden har haft stor glæde af i mit arbejde på advokatkontoret.

Hele den ballast, jeg har fået med fra handelsgymnasiet, har været et rigtig godt fundament både i forhold til jurastudiet og i forhold til mit nuværende arbejde, så jeg kan kun anbefale andre at gå samme vej, hvis det er juraen, de brænder for.

Advokatfuldmægtig Louise Kassentoft Windfeld

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19