Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
Malene valgte at gå i lære

Malene valgte at gå i lære

Malene valgte at gå i lære efter hun fik sin studentereksamen, så hun udover sin hhx får en kontoruddannelse med speciale i administration.

Jeg valgte en kontoruddannelse med speciale i administration

Jeg valgte hhx for at blive udfordret og få erhvervserfaring fremfor at tage en videregående uddannelse. 

At arbejde på et kontor er noget andet end skolebænken. Jeg er rigtig glad for at være på Cimbria, hvor jeg får lov til rigtig mange ting. Økonomi og matematik har altid interesseret mig, så jeg er havnet det helt rigtige sted.

Det bedste ved at være elev

Det bedste ved at være elev på Cimbria er helt klart det sociale på arbejdspladsen. Det giver en noget erfaring og viden. Derudover er det fedt, at man får ansvar og med det samme kan bruge det, man har lært på skolen der, hvor man er i praktik.

Jeg får lov til meget som elev på Cimbria

Jeg får lov til rigtig meget på Cimbria, så jeg laver f.eks. bogføring, købsfakturaer, faktureringer, rejseafregninger, forsendelsespapirer osv.

Når jeg er udlært vil jeg...

Når mine to år på Cimbria er gået og jeg er udlært, så håber jeg, at jeg kan blive og få job her. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så vil jeg gerne finde et lignende arbejde. Det kan også være, at jeg vil starte på en videregående uddannelse som f.eks. HD.

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19