Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
HHX'er tegner kontrakt med Thisted FC

HHX'er tegner kontrakt med Thisted FC

Tobias Mølgaard der går på idrætslinjen på Thisted Handelsgymnasium skal spille for Thisted FC.

Tobias Mølgaard, der går på idrætslinjen på Thisted Handelsgymnasium har netop tegnet en 2-årig kontrakt med Thisted FC har. Tobias debuterede i sidste sæson, som førsteårs U-19 spiller og kun 17 år, på Thisted FC 2. divisionshold.

Tobias Mølgaard er et produkt af det samarbejde Thisted FC har med idrætslinjen på Thisted Handelsgymnasium og HG-Handelsskolen, hvor unge spillere kombinerer deres skolegang og sportsgren. Tobias Mølgaard stammer fra Gudum ved Lemvig og flyttede i sommeren 2013 til Thisted for at gå på Sportscollege EUC Nordvest og spille fodbold for Thisted FC.

Tobias fortæller selv om kontrakten: "Først og fremmest er jeg utrolig stolt over at skrive under på min første kontrakt som seniorspiller. Det er en stor milepæl for mig at blive kontraktspiller i Thisted FC og kontrakten er også kommet noget før end forventet. Det er et kæmpe skulderklap for mig og jeg er opsat på, at retfærdiggøre den tillid som klubben har vist mig ved gode præstationer for holdet".

Også trænerteamet udtrykker glæde over den indgåede kontrakt: "Vi i trænerteamet er utroligt stolte af, at Thisted FC har tegnet kontrakt med Tobias Mølgård. Tobias har været i klubben siden han var 1. års U-17 spiller, og især i det sidste halve år har han udviklet sig enormt. Det er sjældent set, at så ung en spiller kan træde direkte ind på den voksne fodboldscene og efterlader sig så stort et indtryk", udtaler Cheftræner Christian Flint Bjerg.

Af Henning Molbaek den 06-12-2015

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19