Vælg din uddannelse
Thisted Handelsgymnasium
MENU
Indvielse af kollegiet Rotunden

Indvielse af kollegiet Rotunden

Fredag d. 11. sep. skal Thisteds nye kollegium invies. Alle interesserede er velkomne.

Fredag d. 11. september samles beboere, bestyrelsen og andre interesserede for at fejre kollegiets tilblivelse.

Allerede fra den 1. juli flyttede de første unge mennesker ind i Rotunden, Thisteds nye kollegium. Nu er tiden kommet til at fejre, at Thisted med et kollegium slår endnu et slag i arbejdet med at blive en attraktiv uddannelsesby.

Rotunden er en vigtig brik
Kronborgvej og Lerpyttervej i Thisted er efterhånden omdannet til et stort campusområde med elever fra 10. Klasse til studerende på de videregående uddannelser i Thy Uddannelsescenter. Med Rotunden (og senest åbningen af iværksætterhuset IgangZ), markerer Thisted sig endnu engang som en by, der gør noget for at gøre det attraktivt for de unge at tage deres uddannelse i byen.

”Kollegiet er en vigtig brik i arbejdet med at gøre området spændende, levende og attraktivt for de unge mennesker, der skal uddanne sig i Thisted. Derudover så får beboerne også mulighed for at knytte bånd uddannelserne imellem og det håber jeg skaber rum for nye venskaber, samarbejder, projekter osv.”, fortæller bestyrelsesformand Hans Chr. Jeppesen.

Kort om Rotunden
Rotunden er et nul-energi byggeri og ligger på Kronborgvej 115. Der er i alt 30 kollegielejligheder med eget bad og lille køkken. Derudover er der fællesområder med stort køkken, lounge, studieceller og fælles have med grill m.m.

Unge der er eller skal i gang med en ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse kan søge om bolig i Rotunden.

Yderligere oplysninger
Indvielsen finder sted fredag d. 11. sep. Fra kl. 14 – 15.30 i Rotunden, Kronborgvej 115, Thisted. Der bliver holdt tale af Lene Kjeldgaard og Hans Chr. Jeppesen og serveret lidt til ganen undervejs.

Af Henning Molbaek den 06-12-2015

Om os

På Thisted Handelsgymnasium vil du opleve en varieret og spændende undervisning, ekskursioner, studietur, gruppearbejde, casearbejde og udarbejdelse af projekter.

Kontakt

Thisted Handelsgymnasium
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19