detail: SPECIALER

EUC Nordvest 2 07942

salgsassistent m/u profil

Er din store drøm at få et spændende job i detailhandlen, hvor du møder nye mennesker hver dag og gennem god rådgivning og sublim kundebetjening kan sikre dig, at kunden altid forlader butikken medet smil på læben og de helt rette varer i tasken? Så bør du vælge specialet ’Salgsassistent m/u profil’.

EUC Nordvest udbyder udelukkende salgsassistentspecialet u. profil.

På hovedforløbet inden for salgsassistent m/u profil lærer du at vejlede kunder og præsentere varer i forskellige typer butikker. Du lærer om butikkens økonomi og om at købe varer ind og styre et lager. Har du valgt salgsassistent m. profil er det inden for en bestemt branche, du bliver uddannet. Det kan være fx inden for kolonial, tekstil, elektronik, sport og fritid, sko m.fl. Her får du et særligt godt kendskab til de varer, der forhandles i netop denne branche, du har valgt.

digital handel

Vil du gerne være knivskarp til at styre butikkens webshop og sikre, at butikkens digitale udtryk er up-to-date, professionelt og salgsorienteret? Så er specialet ’Digital handel’ det helt rette for dig. Her får du nemlig digital forretningsforståelse og lærer om digitalt salg og digital kundeservice. Og du lærer at udvikle og tilpasse butikkens digitale platform ud fra dit kendskab til trends, tendenser samt kundernes behov og købemønstre. Det er et speciale, hvor du kommer til at arbejde med både digital købsadfærd, kommunikation, digital markedsføring og analyse, herunder SoMe, Google Ads, Google Analytics, SEO og Content Marketing.