fiskeriskolen thyborøn

Danmarks fiskeriskole er beliggende i Thyborøn, hvor Limfjorden løber ud i Vesterhavet, og hvor afstanden til autentisk havnemiljø og fiskeauktion er ganske kort.

Fiskeriskolen udbyder, som den eneste skole i landet, uddannelsen til erhvervsfisker og uddannelsen til fiskehandler, så vores elever kommer fra både nær og fjern. Vi har samtidig et bredt kursusudbud inden for det blå erhverv, hvilket ligeledes tiltrækker kursister fra alle egne af landet. Selvom skolen ligger i Thyborøn, er vi mobile og kan i realiteten afvikle kurser i alle landsdele fra vores undervisningsfartøjer og lejede lokaler. Hvert år deltager mellem 600 og 700 elever og kursister på vores kurser og uddannelser.

Man kan også tage erhvervsuddannelsernes Grundforløb 1 (GF1) på Fiskeriskolen og dermed få adgang til hele paletten af spændende erhvervsuddannelser.

På Fiskeriskolen har vi fokus på, at fiskerierhvervet er et internationalt erhverv, og vi samarbejder derfor også med andre fiskeriskoler fra hele Europa. Det betyder, at vores lærere er opdateret på internationale forhold, men også at vi har gode muligheder for at hjælpe vores elever og kursister med at skabe kontakter i udlandet.

UNDERVISNINGSSKIBET M/S ATHENE

Vores undervisningsskib "Athene" indeholder alt det nyeste inden for undervisningsmaterialer og -udstyr. Med Athene kan vi afvikle kurser i alle fiskerihavne, hvor der er behov. 

Læs mere

Athene

Se film om livet som erhvervsfisker