Om fjerritslev Handelsgymnasium 

Fjerritslev Handelsgymnasium er med sine ca. 120 elever EUC Nordvests mindste gymnasium. Vi  er en integreret del af Fjerritslev Gymnasium og deler således tag med både STX og HF. Du bliver derfor en del af et attraktivt studiemiljø med ca. 400 elever, der hygger sig sammen på kryds og tværs af uddannelser, klasser og årgange til fællesarrangementer, fredagscaféer og fester. Som elev på Fjerritslev Handelsgymnasium kan du således være tæt på dine kammerater, uanset om I har valgt den samme ungdomsuddannelse eller ej.

Du kan læse mere om studiemiljøet hér.

 

EUC Nordvest 2 07968 2

DET KAN DU MED EN HHX 

Det er lige før, at det er nemmere at fortælle, hvad du ikke kan, når den merkantile studenterhue er i hus. Du kan ikke gå direkte i job som faglært, du kan ikke blive konge eller dronning af Danmark, og du får formentlig heller ikke meget ud af at lægge billet ind på præsidentposten i USA. Men listen af alternativer er uendelig lang. Med HHX får du nemlig adgang til intet mindre end 144 forskellige videregående uddannelser. Du kan fx søge optagelse på:

  • Universitetsuddannelser
  • Professionsbacheloruddannelser
  • Erhvervsakademiuddannelser

Men det interessante for dig er jo i bund og grund ikke en alenlang liste over alle de mange uddannelser, HHX åbner dørene til. Det interessante er, hvad DU drømmer om? Det er dét, der afgør, hvordan din HHX skal bringes i spil. Og du kan næsten være sikker på, at uanset hvad, så vil din HHX være et brugbart springbræt.

Hvad enten du har planer om at søge ind på Copenhagen Business School, om du vil videreuddanne dig mod en specifik profession, eller om du brænder for at læse statskundskab, økonomi, kommunikation, jura, sprog eller noget helt andet på universitet, så er din HHX adgangsgivende.

Så uanset om du drømmer om en karriere som økonomidirektør, sygeplejerske, lærer, revisor, journalist, politibetjent, forsikringsmægler, jordmoder, pædagog, ejendomsmægler, advokat eller måske ligefrem har ambition om at blive selvstændig erhvervsdrivende, så er du med en HHX allerede rigtig godt på vej.

EUC Nordvest 2 08022 2

Lektiehjælp

Har du svært ved lektierne, har du brug for hjælp til en specifik opgave, eller er der et fag, der driller særligt meget? Så kan vi tilbyde dig lektiehjælp.

Lektiehjælp kan foregå individuelt, hvor du får 1-1 hjælp af en af vores student-teachers, eller det kan foregå i lektiecafé sammen med andre elever, hvor der står undervisere klar til at hjælpe. Du kan få hjælp i det omfang, du har brug for. Vi vurderer individuelt fra elev til elev, hvad der specifikt er behov for.

Kontakt din underviser eller studievejleder hvis du har brug for ekstra hjælp - så finder vi en løsning.

Undervisningsformer

På handelsgymnasiet møder du et topmotiveret team af dygtige undervisere, der alle brænder for deres fag. De har enten en kandidatgrad fra universitetet eller tilsvarende baggrund, og oven i hatten har mange af dem flere års relevant erhvervsfaring. Dét er med til at sikre dig praksisnær undervisning fra allerøverste hylde.

På handelsgymnasiet sidder vi ikke med næsen i bøgerne dagen lang. Vi vil ud at se, fornemme og opleve teorierne i praksis, så du kan få en god forståelse af, hvordan teorierne bringes i spil og anvendes i den virkelige verden.

Vi arbejder med interessante cases og aktuelle eksempler, vi inviterer spændende foredragsholdere på besøg, og vi besøger relevante erhvervsvirksomheder – alt sammen med henblik på, at bringe teori og virkelighed sammen og skabe den bedste læring for dig. Du vil også opleve, at vi i høj grad har en tværfaglig tilgang til de problemstillinger, vi arbejder med. Derfor vil det heller ikke være atypisk, når vi arbejder med de samme virksomhedscases på tværs af fagene. Det gør nemlig, at vi kommer hele vejen rundt frem for blot at arbejde med et udsnit af en kompliceret virkelighed.

Præfekter og student teachers

Præfekter og student teachers

Vi tager godt imod elever på Fjerritslev Handelsgymasium.

Blandt 3.g’erne på Thisted Handelsgymnasium udpeger vi hvert år et antal præfekter og student teachers. Deres opgaver bl.a. er at tage godt imod nye elever på HHX samt være aktive i forbindelse med brobygning for folkeskoleelever.

Vil du være præfekt eller student teacher?

For at blive præfekt eller student teacher skal du være fagligt dygtig, for det er vigtigt, at du kan fortælle og undervise om fagene på Fjerritslev Handelsgymnasium, være forbillede og være i stand til at hjælpe andre elever med lektierne.

HHX Studie- og ordensregler 2019

Studie-og ordensregler for HHX kan læses på nedenstående link.

Studie-og ordensregler

Undervisningsplaner

Studieplaner for skoleåret 2019-2020
Fælles for 1.g er Almen Sprogforståelse og Økonomisk Grundforløb

Link til studieplan Almen Sprogforståelse 

Link til studieplan Økonomisk Grundforløb

Fælles for 2.g er Erhvervscase 

Link til studieplan Erhvervscase 

Studieplan for 1.g

Link til studieplan for F11 

Link til studieplan for F12 

Studieplan for 2.g

Link til studieplan for F21

Studieplan for 3.g 

Link til studieplan for F31 

Link til studieplan for F32 

Undervisningsbeskrivelser 19/20