Marketing

Synes du, det er spændende at se nærmere på, hvordan virksomheder ved hjælp af forskellige markedsføringsmæssige tiltag kan fremme afsætningen af deres produkter eller serviceydelser? Og brænder du for at lære mere om hele samspillet mellem en virksomheds markedsføring, økonomi og ledelse? Så er studieretningen ’Marketing’  lige noget for dig. Her lærer du om virksomheden interne og eksterne forhold – både nationalt og internationalt. Du lærer om markedsanalyser og købsadfærd, og du får indblik i strategiske udviklingsmuligheder, der kan skabe grobund for øget vækst i virksomheden. Du får med andre ord et indgående kendskab til nogle af de værktøjer, der kan gøre en forskel for virksomhedens udvikling.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Fjerritslev Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. Med en hhx-studentereksamen fra Fjerritslev Handelsgymnasium får du en gymnasial uddannelse, som giver dig direkte adgang til en videregående uddannelse. 

EUC Nordvest 2 08102
Sara Web

Der er et godt socialt miljø her – vi har det både godt sammen i klassen, men også med alle de andre elever på gymnasiet. I frikvartererne, til fredagscaféer og fester er vi jo sammen med eleverne fra de øvrige uddannelser, og det fungerer rigtig godt. Samtidig er der også mange aktivitetstilbud uden for skoletid. Man kan fx gå gratis til FG Fit, e-sport, Explorer Outdoor, mountainbike og håndbold, så der er god mulighed for at hygge sig på tværs af klasser og uddannelser både i og uden for skoletiden.

Sara, 3.g. Fjerritslev Handelsgymnasium

Optagelse og ansøgning

Husk at du skal have en uddannelsesplan, at du skal søge optagelse på optagelse.dk og at fristen er 1. marts. Senest d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Fjerritslev Handelsgymnasium. Hvis du går i 9. eller 10. klasse, kan din UU-vejleder på din skole hjælpe dig at lave din uddannelsesplan. UU-vejlederen kan også hjælpe dig med at udfylde ansøgningen.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Fjerritslev Handelsgymnasium, skal du tilmelde dig på optagelse.dk. Vi skal have din ansøgning senest d. 1. marts. Når du er blevet optaget på Fjerritslev Handelsgymnasium, er du klar til skolestart i august.