Synes du, at økonomiske og matematiske modeller og samspillet mellem disse er vildt spændende? Og har du lyst til at lære at anvende, analysere og vurdere en virksomheds økonomiske og finansielle problemstilling. Så er den matematiske studieretning måske noget for dig.

På den matematiske studieretning opnår du forståelse for de mange problemstillinger, en virksomhed står overfor i forbindelse med dens etablering og den løbende drift, og vi giver dig et solidt grundlag for at arbejde målrettet med disse.

Undervisningen kombinerer vi med spændende virksomhedsbesøg, ekskursioner og studieture, hvor der vil være fokus på finansielle og økonomiske temaer, så du kan opleve, hvordan teorier og metoder udfolder sig i praksis.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Fjerritslev Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. Med en hhx-studentereksamen fra Fjerritslev Handelsgymnasium får du en gymnasial uddannelse, som giver dig direkte adgang til en videregående uddannelse. 

Se mere

EUC Nordvest 2 08102
Sara Web

Der er et godt socialt miljø her – vi har det både godt sammen i klassen, men også med alle de andre elever på gymnasiet. I frikvartererne, til fredagscaféer og fester er vi jo sammen med eleverne fra de øvrige uddannelser, og det fungerer rigtig godt. Samtidig er der også mange aktivitetstilbud uden for skoletid. Man kan fx gå gratis til FG Fit, e-sport, Explorer Outdoor, mountainbike og håndbold, så der er god mulighed for at hygge sig på tværs af klasser og uddannelser både i og uden for skoletiden.

Sara, 3.g. Fjerritslev Handelsgymnasium

Optagelse og ansøgning

Husk at du skal have en uddannelsesplan, at du skal søge optagelse på optagelse.dk og at fristen er 1. marts. Senest d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Fjerritslev Handelsgymnasium. Hvis du går i 9. eller 10. klasse, kan din UU-vejleder på din skole hjælpe dig at lave din uddannelsesplan. UU-vejlederen kan også hjælpe dig med at udfylde ansøgningen.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Fjerritslev Handelsgymnasium, skal du tilmelde dig på optagelse.dk. Vi skal have din ansøgning senest d. 1. marts. Når du er blevet optaget på Fjerritslev Handelsgymnasium, er du klar til skolestart i august.