studievejledning

Nogle gange glider alting ikke så let, som man kunne ønske. Måske driller afleveringerne, måske er dit fravær blevet for højt, eller måske kunne du godt brug lidt ekstra hjælp til lektierne. Det kan også være, at du har brug for at snakke med nogen om ting uden for skolen, som tærer på din energi? Eller måske har du  brug for gode råd og vejledning til, hvad der skal ske, når studenterhuen er i hus?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man som elev har brug for at lægge vejen forbi vores studievejlederkontor. Her sidder vores studievejledere, Peter Neumann og Mette Rødbro, klar til at hjælpe med såvel faglige som personlige udfordringer. Og de har naturligvis tavshedspligt.

Du finder Peter og Mette i lokale 1.55 og 1.58C. Du er også meget velkommen til at kontakte dem via Lectio.

EUC Nordvest 1 02659

vejledning og rådgivning 

På Fjerritslev Handelsgymnasium har vi en studiecoach, som kan hjælpe og rådgive dig om trivsel, personlige problemer, valg af fag m.m.

Vi har også en studievalgsvejleder fra Studievalg, som vejleder omkring valg af videreuddannelse. Du kan booke en tid ved Helle fra Studievalg på www.bookstudievalgnordjylland.dk.

Book en tid
Du skal blot kontakte studiecoachen eller Studievalg, hvis du vil booke en tid til en samtale.

EUC Nordvest 1 02443