Juralinjen

Drømmer du om at blive advokat, jurist, økonomichef eller direktør i en virksomhed? Så er vores juralinje et godt springbræt.

På juralinjen kommer du til at arbejde med spændende juridiske og økonomiske problemstillinger, og du får indgående kendskab til og praktisk erfaring med de juridiske og økonomiske modelværktøjer.

Vi kommer omkring forskellige erhvervsjuridiske emner som for eksempel køberet og markedsføringsret, og på det økonomiske område lærer ud om virksomhedsledelse og drift, herunder økonomi og investering. Herudover får du kendskab til organisationsteori, projektarbejde og projektledelse.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Thisted Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. Med en hhx-studentereksamen fra Thisted Handelsgymnasium får du en gymnasial uddannelse, som giver dig direkte adgang til en videregående uddannelse. 

Se mere

EUC Nordvest 3 02091

Optagelse og ansøgning

Husk at du skal have en uddannelsesplan, at du skal søge optagelse på optagelse.dk og at fristen er 1. marts. Senest d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Thisted Handelsgymnasium. Hvis du går i 9. eller 10. klasse, kan din UU-vejleder på din skole hjælpe dig at lave din uddannelsesplan. UU-vejlederen kan også hjælpe dig med at udfylde ansøgningen.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Thisted Handelsgymnasium, skal du tilmelde dig på optagelse.dk. Vi skal have din ansøgning senest d. 1. marts. Når du er blevet optaget på Thisted Handelsgymnasium, er du klar til skolestart i august.