Studievejledning

Nogle gange glider alting ikke så let, som man kunne ønske. Måske driller afleveringerne, måske er dit fravær blevet for højt, eller måske kunne du godt brug lidt ekstra hjælp til lektierne. Det kan også være, at du har brug for at snakke med nogen om ting uden for skolen, som tærer på din energi? Eller måske har du  brug for gode råd og vejledning til, hvad der skal ske, når studenterhuen er i hus?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man som elev har brug for at lægge vejen forbi vores studievejlederkontor. Her sidder vores studievejleder, Stine Fisker Riis, og HHX-mentor, Lenike Tittel, klar til at hjælpe med såvel faglige som personlige udfordringer. Og de har naturligvis tavshedspligt.

Lerpytter Studiemiljø
Studievejledning

KONTAKT

Du finder Stine og Lenike på studievejlederkontoret i lokale 5206. Du er også meget velkommen til at kontakte dem via ’itslearning’ eller give dem et kald på mobilen. Stine kan du fange på telefon 30 10 65 48, og Lenike på telefon 30 10 65 90.

Vejledere

vejledning og rådgivning 

På Thisted Handelsgymnasium har vi en studiecoach, som kan hjælpe og rådgive dig om trivsel, personlige problemer, valg af fag m.m.

Vi har også en studievalgsvejleder fra Studievalg, som vejleder omkring valg af videreuddannelse. Du kan booke en tid ved Helle fra Studievalg på www.bookstudievalgnordjylland.dk.

Book en tid
Du skal blot kontakte studiecoachen eller Studievalg, hvis du vil booke en tid til en samtale.

EUC Nordvest 3 05666