årets første studenter fra morsø handelsgymnasium

23. juni 2020

HHX Morsø

Det blev markeret med flaghejsning, hvor årets tre første handelsstudenter kunne sende flaget til vejrs.

Natten mellem søndag og mandag blev de sidste karakterer offentliggjort og dermed er der ikke længere nogle ubekendte faktorer, der kan skabe usikkerhed om, hvorvidt man med rette kan kalde sig student eller ej efter ens afsluttende mundtlige eksamen. Således kunne Maja Gullerup Larsen, Mathias Dyhr Pedersen og Thomas Emil Majgaard Bach Jensen kippe med flaget og tage det helt store smil på, velvidende at studenterbeviset nu er i hus som kronen på værket for tre års hårdt arbejde.

Selvom vilkårene omkring dette års studentereksaminer har været noget anderledes end normalt, er studenterne glade og tilfredse.

- Det er en rigtig god følelse at være blevet færdig. Men også lidt mærkeligt, for man har lidt en følelse af, at det har været lidt for nemt, nu hvor vi ikke har skullet op til så mange eksaminer. Omvendt har vi jo så heller ikke haft de samme muligheder for at sætte en slutspurt ind i håb om at kunne påvirke årskaraktererne, da vi i en lang periode måtte køre med fjernundervisning via Teams frem for undervisning i klasselokalerne. Men efter omstændighederne er det gået godt, og jeg synes også, at det var rart, da vi kunne få huen på to uger før tid, lyder det fra Maja Gullerup Larsen, hvis program i den kommende tid står på studenterkørsel, studentergilder og fest og farver, inden nye studier kalder. Majas plan er at søge ind på finansøkonomuddannelsen i Thisted med studiestart til september.

I alt 60 handelsstudenter vil blive fejret, når Morsø Handelsgymnasium holder dimission for dette års studenter, lørdag d. 27. juni.

Af Lotte Heshe den 22-06-2020