EUC Nordvest ansætter ny uddannelseschef

6. maj 2020

EUC Nordvest 2 09982

Jan Christensen får ansvaret for EUC Nordvests erhvervsuddannelser inden for byggeri og bliver således ansvarlig for en afdeling, der tæller 16 medarbejdere og en samlet aktivitet på 130 årselever. Han afløser Thomas Schlichting, der har opsagt sin stilling for at prøve kræfter med restaurationsbranchen.

Jan Christensen er oprindelig uddannet elektriker og har arbejdet som elektriker frem til 1995, hvorefter han videreuddannede sig til el-installatør og stærkstrømstekniker. Herefter blev det til et par år som teknisk rådgiver i grossistbranchen, inden han i en årrække var ansat som teknisk chef og siden avancerede til direktør i sammenslutningen af de tre EL-firmaer; Vildsund EL, Erslev EL og PH EL. Næste stop var knapt 14 år hos netIP, hvor Jan Christensen startede som teknisk chef og siden blev medejer og teknisk direktør. Det seneste år har Jan Christensen været ansat som områdechef og medlem af direktionen hos Jysk Elteknik.

- Jan er uddannet inden for byggeri og har samtidig arbejdet med ledelse og overordnet virksomhedsdrift i mere end 20 år. Det er en profil, der matcher stillingen som uddannelseschef på vores byggeriuddannelser godt. Herudover har han et stærkt IT-mindset, der uden tvivl vil kunne bidrage til realiseringen af vores digitaliseringsstrategi. Jan har samtidig god indsigt i uddannelsesverdenen, da han gennem årene har haft et tæt samarbejde med flere erhvervsskoler og har været aktiv i et Advisory Board i erhvervsskoleregi, hvilket har givet ham et godt blik for koblingen mellem uddannelse og erhverv. Han har samtidig et stærkt ønske om at gøre en forskel på uddannelsesområdet i Thy, så alt i alt er vi overbeviste om, at vi med Jan har fundet en rigtig stærk kandidat til stillingen, og vi glæder os meget til samarbejdet, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest.

EUC Nordvest 2 00592

Jan Christensen glæder sig ligeledes.

- Gennem de seneste 14-15 år har dét at udvikle og dygtiggøre unge mennesker været en drivende kraft for mig. Hos netIP havde jeg meget fokus på vores elever og var med til at sikre, at antallet af elever i virksomheden er kommet op på det høje niveau, det ligger på i dag. Nu synes jeg så, at det kunne være spændende at prøve kræfter med ”den anden side af hegnet” og være med til at udvikle den del, og dér ligger stillingen som uddannelseschef for byggeriuddannelserne lige til højrebenet for mig. Jeg kender lokalområdet og de lokale håndværkere, jeg har ledelseserfaring, og jeg brænder for at arbejde med unge mennesker. Jeg ser det her som en god mulighed for at kunne tilføre byggeuddannelserne et friskt pust fra erhvervslivet, og jeg tror helt sikkert, at jeg vil kunne bidrage positivt til videreudviklingen af byggeriafdelingen på EUC Nordvest, lyder det fra Jan Christensen.

Jan Christensen er gift med Mette, der efter mange år som butiksleder nu har taget hul på pædagoguddannelsen. Sammen har de børnene Julie på 21 år og Jonas på 19 år.

Af Lotte Heshe den 06-05-2020