Talentfuld klejnsmed fra EUC Nordvest vinder ML-prisen 2020

9. okt. 2020

ML Prisoverrækkelse

Foto: Søren Malmose

Mere end 200 nyuddannede svende var i år indstillet til ML-prisen, som er metalindustriens hyldest til branchens dygtigste talenter. Kun de 25 dygtigste svende blev tildelt prisen, og én af dem var Michell Phillippe Juvina fra Mors, som er udlært fra EUC Nordvest med læreplads hos KSM-Stoker A/S i Karby. Michell fik 12 i både den teoretiske dokumentation og i sin fremstilling af projektet i værkstedet, da han i juli var oppe til svendeprøve. Men flotte prøvekarakterer gør det ikke alene. For at komme i betragtning til den ærefulde pris, skal man også have et stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidst samt være en god kammerat og kollega. Kvalifikationer, som Michell indfrier til fulde, hvis man spørger faglærer Jan Otto Pedersen.

- Michell har skillet sig ud fra starten. Han har på alle skoleforløb arbejdet godt med sine projekter og været meget seriøs omkring sine ting. Det er der kommet nogle gode og flotte projekter ud af, og det er også blandt årsagerne til, at han blev udvalgt til at deltage i den lokale Skills-konkurrence sidste år. Michell er en meget høflig og hjælpsom fyr, men er samtidig også en meget selvstændig person, som er utrolig seriøs og målrettet omkring sine ting - uanset om det er teori eller værkstedsarbejde, og uanset om det er i konkurrence eller på en almindelig skoledag. Samtidig er han en god kammerat, der altid er klar til at hjælpe andre, hvor han kan, lyder skudsmålet fra Jan Otto Pedersen.

Dommerpanelet var heldigvis enige i, at Michell er blandt branchens mest talentfulde, og det var således en stolt og glad Michell, der satte ord på oplevelsen efter prisoverrækkelsen i Industriens Hus i København.

- Det er en kæmpeære, at vinde den her pris. Det er virkelig stort. Jeg tager det som et kæmpe skulderklap, og jeg er utrolig glad for, at de synes, at jeg har været så god, at jeg har gjort mig fortjent til prisen. Jeg er dybt taknemmelig for mine undervisere og for mine kollegaer på den læreplads, jeg har haft. De har været rigtig gode til at lære fra sig og svare på alle de spørgsmål, jeg har haft undervejs. Og så er jeg ikke mindst glad for den store støtte, jeg har fået fra både familie og venner, lød det fra Michell Phillippe Juvina, der netop har skiftet job og i dag er ansat hos CN AGRO A/S i Nykøbing.