EUC Nordvest søger administrativ medarbejder

Vi søger en dygtig administrativ medarbejder til vores studieadministration.

Drømmer du om en alsidig kontorstilling med en høj grad af kundekontakt? Kan du lide at dykke ned i lovgivning og bekendtgørelser, og er du skarp på det digitale område? Er du serviceminded, og brænder du for at blive en del af en visionær og attraktiv arbejdsplads? Så er du måske netop dén, vi søger.

Som studiesekretær hos EUC Nordvest kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver og administrative funktioner som f.eks. administration af AMU-kurser og anden voksen- og efteruddannelse, administration af elever på ungdomsuddannelserne, lovgivning, fakturering og kundekontakt til virksomheder. Der er tale om en meget alsidig funktion, hvor du kommer til at samarbejde med medarbejdere fra alle skolens afdelinger.

Vi forventer

Vi forventer, at du er udadvendt, ansvarsbevidst og kan lide at samarbejde med mange mennesker - både internt og eksternt. Du skal være initiativrig, serviceminded, fleksibel og have gode formuleringsevner både i skrift og tale. Du skal have interessen, evnen og lysten til at sætte dig ind i bekendtgørelser vedr. efteruddannelse og ungdomsuddannelser, så du kan vejlede kursister og virksomheder. Og sidst, men ikke mindst, skal du være omhyggelig, arbejde struktureret og være nytænkende i din tilgang.

Herudover er det et krav, at du:

  • Har gennemført en formel kontoruddannelse
  • Har erhvervserfaring – gerne fra lignende stillinger
  • Har en udpræget digital forståelse og som minimum er helt fortrolig med brugen af it-programmer som Outlook, Excel, Word og Teams

Kan du toppe dette med en gennemført akademi eller en kort videregående uddannelse, vil det være en klar fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og alsidig hverdag på en travl arbejdsplads i konstant udvikling. EUC Nordvest udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og gymnasiale uddannelser, der tilsammen tæller ca. 1.500 årselever og ca. 7.000 kursister, fordelt på vores afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn. Medarbejderstaben tæller ca. 280 ansatte, hvoraf de 10 er tilknyttet Studieadministrationen. I Studieadministrationen bliver du en del af et stærkt team af dygtige og engagerede administrative medarbejdere, men i kraft af dine arbejdsopgaver vil du også få en stor kontaktflade i resten af organisationen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 35 timer ugentligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under Skatteministeriet.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Tiltrædelse

Snarest muligt – men vi er villige til at vente på den rette.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 17. januar 2021.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2101. Send ansøgning her.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Vandet på gva@eucnordvest.dk.

Adm. Medarbejder