EUC Nordvest søger administrativ medarbejder

Vi søger en dygtig administrativ medarbejder til vores studieadministration.

Som studiesekretær hos EUC Nordvest kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver og administrative funktioner som f.eks. elevadministration, økonomi, statistik, lovgivning og kundekontakt. Der er således tale om en meget alsidig funktion, hvor du kommer til at samarbejde med medarbejdere fra alle skolens afdelinger.

Vi forventer

Vi forventer, at du er udadvendt, ansvarsbevidst og kan lide at samarbejde med mange mennesker - både internt og eksternt. Du skal være initiativrig, serviceminded, fleksibel og have gode formuleringsevner både i skrift og tale. Er du samtidig omhyggelig med dit arbejde, formår at arbejde struktureret og er nytænkende i din tilgang, ja så kunne du meget vel være netop dén nye kollega, vi søger.

Der er dog også nogle faglige færdigheder, der skal være på plads, for at du kan komme i betragtning til stillingen:

  • Du skal have gennemført en formel kontoruddannelse
  • Du skal have erhvervserfaring – gerne fra lignende stillinger
  • Du skal have en udpræget digital forståelse og skal som minimum være helt fortrolig med brugen af it-programmer som Outlook, Excel, Word og Teams

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og alsidig hverdag på en travl arbejdsplads i konstant udvikling. EUC Nordvest udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og gymnasiale uddannelser, der tilsammen tæller ca. 2.000 årselever, fordelt på vores afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn. Medarbejderstaben tæller ca. 300 ansatte, hvoraf de 10 er tilknyttet Studieadministrationen. I Studieadministrationen bliver du en del af et stærkt team af dygtige og engagerede administrative medarbejdere, men i kraft af dine arbejdsopgaver vil du også få en stor kontaktflade i resten af organisationen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30 timer ugentligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 6. september 2020.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2027. Send ansøgning her.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Vandet på gva@eucnordvest.dk.

Adm. Medarbejder