EUC Nordvest i Nykøbing og Thisted søger årsvikarer i dansk, engelsk og samfundsfag på HHX og EUD & EUX Business

Brænder du for dansk, engelsk eller samfundsfag, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte søger.

Undervisning i dansk er på Morsø Handelsgymnasium og engelsk/samfundsfag er på EUD/EUX i Nykøbing og Thisted. Vi har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere men har brug for kolleger i de nævnte fag.

Om dig
Vi søger undervisere, der brænder for sit fag, og som vil motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel i klasselokalet.

Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter. I fagene dansk og engelsk er det nødvendigt, at du har en relevant kandidatgrad, og har du erhvervserfaring og undervisningskompetence er det en fordel, men ikke et krav. I samfundsfag er kravet minimum en uddannelse på folkeskolelærerniveau.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag hos os.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse er fra august 2021 og i skoleåret 2021-22 (samfundsfag er dog kun til medio januar 2022). Ansættelsesgrad er afhængig af kompetencer.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Onsdag den 16. juni 2021 kl. 12

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2117. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte vicedirektør Kenny Thomsen på tlf. 27245009 eller på mail kth@eucnordvest.dk

EUC Nordvest 2 07942