EUC Nordvest søger barselsvikar i dansk til Teknisk Gymnasium Thisted

EUC Nordvest søger en vikar til at varetage danskundervisning på HTX og EUX (teknisk + business) i et vikariat på fem måneder. Brænder du for at dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige dén, vi søger.

Da en af vores kolleger skal på barsel fra september til slut januar, søger vi en vikar til at varetage undervisning i dansk (niveau A og C) i pågældende periode.

Om os
HTX består af et velfungerende og engageret lærerteam, hvor forskellige fagligheder anses som en styrke - også i udviklingen af tværfaglig forløb. Kulturen på HTX er kendetegnet ved et godt fællesskab på tværs af årgange/studieretninger samt et uddannelsesmiljø, hvor eleverne trygt henvender sig til lærerne for hjælp og vejledning.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring med undervisning i dansk på gymnasialt niveau. Du kan lide arbejdet med unge elever og formår at levere en praksisnær og inddragende undervisning.

Har du lyst til at blive en del af vores team, og er du den rette match for os, kan vi tilbyde en spændende og alsidig hverdag som underviser på EUC Nordvest. Du vil primært være tilknyttet HTX med undervisning af HTX- og tekniske EUX-elever, men danskundervisning på EUX business i Thisted og Fjerritslev vil også være en mulighed.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på deltid (80%) og er tidsbegrænset til perioden 1. september 2022 til 31. januar 2023

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 30. maj 2022

Din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser skal sendes til os digitalt. Vær opmærksom på at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2146. Send ansøgning her

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Marianne Svenningsen på mas@eucnordvest.dk

EUC Nordvest 2 01167