EUC Nordvest søger en faglært chauffør til Transportcentret

Pr. 1. januar 2021 eller snarest muligt

Vi søger en dygtig faglært chauffør til en stilling som faglærer i Transportcentret på Bjørnevej i Thisted.

Så hvis du er en passioneret faglært chauffør, der brænder for dit fag og har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre til vores kursister og elever – så er det lige dig, vi leder efter.

Vi tilbyder
Som faglærer i Transportcentret får du en alsidig hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du bliver en del af et stærkt team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et spændende undervisningsmiljø, der præges af udvikling, nye idéer og høj faglighed. Du er med din egen indstilling med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.

Vi søger
En positiv, initiativrig og engageret kollega, der både kan bidrage med nye ideer og være med til at føre dem ud i livet. En kollega, der motiveres af nye udfordringer og samarbejdet med kollegerne i teamet.

Derudover er det meget vigtigt, at du kan lide at ”være på”, og at du vil kunne trives i rollen som underviser. Du skal også have lyst til at videreuddanne dig efter ansættelsen. Præcist hvad, der vil være aktuelt for dig, afhænger af din nuværende uddannelse og erfaring.

Vi forventer, at du er faglært chauffør med mindst 3 års erhvervserfaring fra branchen.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: 1. januar 2021 eller snarest muligt.
Ansættelsen er på fuldtid.
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet.
Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 13. januar 2021. Der afholdes løbende samtaler.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2035. Send ansøgning her.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 6126 1225.

Storvognskørelærer