EUC Nordvest søger sygeplejerske til fiskeriskolen

Fiskeriskolen i Thyborøn søger en underviser til at indgå i de lærerteams, der forestår undervisningen af elever på uddannelsen til erhvervsfisker og skolens efteruddannelsesaktiviteter.

Jobbet består i undervisning i akutsygepleje (medicinkiste – førstehjælp). Elever og kursister skal bl.a. kunne give medicin, måle og videregive værdier, de skal give injektioner og anlægge et perifert venekateter på en patient.

Fiskeriskolen er ”one of a kind” i Danmark, så det kræver pionerånd at være om bord. Vi er udviklingsorienterede, servicemindede og stiller store krav til os selv om at have høj kvalitet i vores uddannelser.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor fokus er på uddannelse af elever til de blå erhverv. 25 gode kollegaer der er passionerede inden for hver deres virkefelter. Vi interesserer os for din profession som underviser og arbejder målrettet med kompetenceudvikling. En skole med moderne faciliteter og beliggende tæt på de erhverv vi uddanner til.

Kvalifikationer
Du har en baggrund som sygeplejerske.

Gerne alsidig erfaring fra sygeplejen og meget gerne fra akutfunktioner. Du har gode formuleringsevner i skrift og tale samt evne og lyst til at lære nyt i forbindelse med skolens udvikling.

Din profil 
Som person er du tillidsvækkende og har et optimistisk livssyn. Du kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle elever med samt i at udvikle den enkelte elev optimalt - både fagligt og personligt. Du har en naturlig autoritet og kan træde i karakter, når det er nødvendigt.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: 1. januar eller efter aftale
Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 22. november 2021
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2130. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Claus Henry Hansen på tlf. 30783474.

 

 

02 1031