euc nordvest søger faglærer til industriteknik og teknologicenter

På EUC Nordvest søger vi en faglærer til industriteknikeruddannelsen, som har en solid faglig baggrund inden for industriteknik, og som vil være med til at give vore elever en god start på deres karriere. Du skal bidrage til, at EUC fortsat er et godt sted at lære og et rart sted at være.

Som faglærer bruger du størstedelen af din tid på undervisning, instruktion i værkstedet og vejledning. Vores fokus er at give alle elever og kursister den helt rigtige viden og de rette kompetencer, så de er i stand til både at møde og udfordre fremtidens arbejdsmarked. Som faglærer har du en helt central spændende og udfordrende rolle i den opgave.

 Vi kan tilbyde:

  • En spændende stilling, hvor du bliver en del at et team på 5 faglærer
  • En hverdag med masser af faglige og pædagogiske udfordringer
  • Et innovativt og dynamisk undervisningsmiljø, hvor vi bruger ny teknologi og digitaliserer, hvor det giver mening
  • Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling på højt niveau
  • Et undervisningsmiljø, hvor vi uddanner til fremtidens arbejdspladser

Kvalifikationer:

En grundlæggende uddannelse som industritekniker eller værktøjsmager, hvor du har minimum 5 års erhvervserfaring inden for faget. Det vil være en fordel, men ingen betingelse, hvis du har en videregående uddannelse og/eller har arbejdet med automatiseret produktion. Har du tidligere arbejdet med undervisning, er det en fordel, men ikke et krav. Så længe du har en pædagogisk forståelse og kan lide at motivere andre til at gøre fremskridt.

Vi forventer:

  • At du kan stå for praktisk og teoretisk oplæring i manuelle og CNC-styrede maskiner, CAM-programmering og CAD-konstruktion
  • At du gerne vil arbejde med nye teknologier, 3D print og robotter
  • At du tager aktivt del i samarbejdet med kolleger og de lokale virksomheder
  • At du ønsker at dygtiggøre dig og være på
  • At du kan se dig selv i en travl og til tider hektisk hverdag

Løn og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse 1. oktober 2020 eller snarest derefter

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet.

Ansættelsen er betinget af, at du har relevante fag på gymnasialt niveau. Har du ikke det på ansættelsestidspunktet, skal du snarest efter ansættelsen erhverve dig fagene. Det er desuden et krav, at du tager en pædagogisk diplomuddannelse, med mindre du har et pædagogikum eller tilsvarende pædagogisk uddannelse. 

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: onsdag 26. august 2020

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende medarbejder inden fristens udløb.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2026. Send ansøgning her.

Yderligere information:

Har du lyst til at høre nærmere om jobbet eller se afdelingen, er du altid velkommen til at ringe eller sende mail til uddannelseschef Steen Bojsen Jensen på telefon 30106576 – mail sbj@eucnordvest.dk  

Industriteknik Jobopslag