EUC Nordvest søger faglærer til industriteknik

Brænder du for industriteknik og teknologi, kan du lide at arbejde med unge mennesker, og kan du se dig selv om en del af et ambitiøst team af dygtige faglærere, der hver dag arbejder målrettet på at dygtiggøre vores elever og kursister og klæde dem godt på med den nyeste viden og de rette kompetencer inden for faget?

Som faglærer i industriteknik venter en spændende og alsidig hverdag i et dynamisk og inspirerende undervisningsmiljø, hvor du har adgang til topmoderne, teknologisk udstyr og er omgivet af  engagerede, gode kollegaer. En hverdag, hvor du skal undervise i både teori og praksis og omsætte din viden og erfaring til brugbar og kompetent læring målrettet såvel vores grundforløbselever som hovedforløbselever. Blandt andet vil du skulle varetage oplæring i manuelle og CNC-styrede maskiner, CAM-programmering og CAD-konstruktion.

Vi forventer
Vi forventer, at du brænder for industriteknik og fremtidens teknologier, at du er ambitiøs, initiativrig og ansvarsbevidst, og at du kan holde hovedet koldt og trives i en til tider travl hverdag. Det er naturligvis også et must, at du er stærkt motiveret for at arbejde med både helt unge grundforløbselever, voksne hovedforløbselever og kursister.

Vi forventer herudover, at du har følgende kvalifikationer:

  • Er uddannet industritekniker eller værktøjsmager
  • Har min. 5 års erhvervserfaring fra faget
  • Har pædagogisk forståelse og formår at motivere andre til at gøre fremskridt
  • Er en teamplayer, der aktivt deltager i samarbejdet om udvikling og gennemførelse af de daglige arbejdsopgaver

Det vil være en fordel – men ikke et krav – hvis du:

  • Har en videregående uddannelse
  • Har arbejdet med automatiseret produktion
  • Har undervisningserfaring

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en spændende og udfordrende hverdag på en travl arbejdsplads i konstant udvikling. EUC Nordvest udbyder erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og gymnasiale uddannelser, og vi har i alt ca. 2.000 årselever, fordelt på vores afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn. Medarbejderstaben tæller ca. 260 ansatte.

I industriteknikerafdelingen bliver du en del af et stærkt team på fem dygtige og erfarne faglærere, og du kommer til at udfolde dig i et digitaliseret og højteknologisk undervisningsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Vi er bl.a. partnerskole i Videnscenter for Automation og Robotteknologi, hvilket giver helt unikke muligheder for at udvikle og skabe værdi gennem vidensdeling og samarbejde med de øvrige partnerskoler og andre vidensinstitutioner inden for det teknologiske område.

Løn og ansættelse

Stillingen er på fuld tid.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansættelse er betinget af, at du har relevante fag på gymnasialt niveau. Er det ikke tilfældet på ansættelsestidspunktet, skal du efter ansættelsen erhverve dig disse uden for arbejdstiden. Har du ikke i forvejen pædagogikum eller tilsvarende pædagogisk uddannelse, er det et krav, at du som underviser på en erhvervsuddannelse tager en pædagogisk diplomuddannelse. Undervisningen ligger i arbejdstiden.

Tiltrædelse
Snarest eller efter aftale

Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 23. maj 2022. Der afholdes løbende samtaler

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2142.  Send ansøgning her.

Yderligere information
Har du lyst til at høre nærmere om jobbet eller se afdelingen, er du altid velkommen til at kontakte uddannelseschef Steen Bojsen Jensen på telefon 30 10 65 76 eller via mail: sbj@eucnordvest.dk.

EUC Nordvest 3 03644