EUC Nordvest søger faglærer til smedeafdelingen

EUC Nordvest søger en dygtig og dedikeret faglærer til Metal og Teknologis smedeafdeling. Vores nye faglærer skal primært undervise på smedeuddannelserne samt lejlighedsvis i svejsecenteret.

Er du skrap til dit håndværk, og har du lyst til at dele ud af din viden og erfaring? Kan du se dig selv i en dagligdag, hvor du skal undervise samt vejlede og instruere elever og kursister i værkstedet? Så er det måske netop dig, vi er på udkig efter.

Vores fokus er at give alle elever og kursister den helt rigtige viden og de rette kompetencer, så de er i stand til både at møde og udfordre fremtidens arbejdsmarked. I den sammenhæng spiller vores dygtige  faglærere en helt central, spændende og udfordrende rolle.

Som faglærer i smedeafdelingen vil dit daglige arbejde hovedsageligt bestå i tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning for eleverne på vores smedeuddannelser, elever i brobygningsforløb samt for kursister på efteruddannelse. Afhængig af din profil og vores behov, tilrettelægger vi sammen arbejdet.

 Vi tilbyder

 • En spændende stilling, hvor du bliver en del at et team på seks dygtige faglærere
 • En hverdag med masser af faglige og pædagogiske udfordringer
 • Et innovativt og dynamisk undervisningsmiljø, hvor vi bruger ny teknologi og digitaliserer, hvor det giver mening
 • Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling på højt niveau
 • Et undervisningsmiljø, hvor vi uddanner til fremtidens arbejdspladser

Dine kvalifikationer

Du skal have en relevant faglig uddannelse, fx klejnsmed. Herudover forventer vi, at du har:

 • Fem års erhvervserfaring fra branchen
 • Har kendskab til IT og brug af tegneprogrammer
 • Har gode formulerings- og samarbejdsevner
 • Har lyst til undervisningsopgaven og samværet med unge og voksne elever/kursister

Det er ikke et krav, men vil være et stort plus i bogen, hvis du har:

 • Undervisningserfaring og/eller en pædagogisk grunduddannelse
 • Erfaring med robotter - evt. robotsvejsning

Løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse: Vi foretrækker tiltrædelse i december eller januar, da det passer godt i forhold til opstart af nye elevhold. Vi er dog åbne for en dialog om anden tiltrædelsesdato, hvis dette er nødvendigt.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Ansættelsen er betinget af, at du har relevante fag på gymnasialt niveau. Har du ikke det på ansættelsestidspunktet, skal du snarest efter ansættelsen erhverve dig fagene. Det er desuden et krav, at du tager en pædagogisk diplomuddannelse, medmindre du har et pædagogikum eller tilsvarende pædagogisk uddannelse. 

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 22. oktober 2023
Der afholdes løbende samtaler i ansøgningsperioden.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2321. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Torben Ladefoged på telefon 30106572 – mail tla@eucnordvest.dk  

Smed03