EUC Nordvest søger faglærer til Teknologisk Videnscenter og industriteknik

Kan du tænke dig en spændende hverdag med udvikling og gennemførelse af undervisning, hvor du bliver en del af et velfungerende faglærerteam, med store ambitioner inden for fremtidens teknologier og undervisning?

Har du lyst til at sætte dit præg på erhvervsuddannelse og efteruddannelse af kompetente medarbejdere til moderne industrivirksomheder?

Aktuelt er EUC Nordvest blevet partner i et landsdækkende videnscenter for automation og robotteknologi, hvor vi skal udvikle undervisning og digitale undervisningsmaterialer til lærlinge og ansatte, som skal tilføre elever og kursister kompetencer til at varetage den automatiserede produktion. Vores fokus er særligt på:

  • Robotter i produktionen – håndtering, programmering, fejlfinding og offline programmering.
  • At du kan stå for praktisk og teoretisk oplæring i manuelle og CNC-styrede maskiner, CAM-programmering og CAD-konstruktion
  • 3D print og scanning – design, programmering, materialekendskab, fremstilling, reverse engineering.

På langt sigt skal du være med til at vælge og højne vores teknologiske færdigheder og indsatser, samt sikre kontinuerligt fokus på nyeste teknologier og den videre implementering i undervisningen.

Dine kvalifikationer:

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som industritekniker, automatiktekniker, maskinmester eller lignende.

Du har erfaring med automatiseret produktion.

Du er faglig og personlig stærk, du er en udpræget teamplayer, der inddrager og samarbejder om udvikling og gennemførelse af de daglige opgaver.

Ansættelse er betinget af, at du har relevante fag på gymnasialt niveau. Er det ikke tilfældet på ansættelsestidspunktet, skal du efter ansættelsen erhverve dig disse uden for arbejdstiden. Har du ikke i forvejen pædagogikum eller tilsvarende pædagogisk uddannelse, er det et krav, at du som underviser på en erhvervsuddannelse tager en pædagogisk diplomuddannelse. Undervisningen ligger i arbejdstiden.

Løn og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse 1. oktober eller snarest derefter

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 26. september 2021. Der afholdes løbende samtaler

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2125. Send ansøgning her.

Har du lyst til at høre nærmere om jobbet eller se afdelingen, er du altid velkommen til at ringe eller maile til uddannelseschef Steen Bojsen Jensen på telefon 30106576 – mail sbj@eucnordvest.dk 

Print Kurususcenteret 30 11 18 0047 (1)