EUC Nordvest søger grundfagslærer til de tekniske erhvervsuddannelser

Vi søger en grundfagslærer med linjefag i dansk og engelsk eller matematik. Du må gerne have erhvervsfaglig erfaring, for grundfagsundervisningen tilstræbes relateret til praksis på vores forskellige fagretninger.

Eleverne på grundforløb 1 kommer oftest direkte fra 9. og 10. klasse med forskellige forudsætninger for at starte en ungdomsuddannelse. Derfor er det væsentlig, at du har erfaring med klasseledelse og undervisningsdifferentiering, hvor eleverne mødes i øjenhøjde med såvel faglige forventninger og en forståelse for deres eventuelle udfordringer.

På grundforløb 1 kører vi forskellige tværfaglige forløb mellem uddannelsesretningerne, som du i samarbejde med GF1-teamet vil få til opgave at undervise, planlægge og koordinere. GF1-teamet består både af grundfagslærere og faglærere, der ligeledes arbejder tæt sammen ude i de enkelte fagretninger.

En del af dine arbejdsopgaver består også i at yde støtte til vores ordblinde elever.

Hvorfor vælge os?

EUC Nordvest kan tilbyde dig en stilling som underviser i en travl organisation med masser af engagerede og kompetente kolleger. Vi opererer på forskellige adresser i Nykøbing, Thisted og Fjerritslev, hvorfor teamet i hver afdeling har en høj grad af selvledelse til at løfte opgaven i dagligdagen

Vores forventninger til dig:

  • Du har en læreruddannelse med linjefag i dansk og engelsk/eller matematik
  • Du har tidligere undervist unge på ungdomsuddannelserne eller i folkeskolens ældste klasser
  • Du formår at arbejde selvstændigt og indgår proaktivt i teamsamarbejdet
  • Du har en anerkendende tilgang til eleverne og besidder gode kommunikationsevner
  • Du har gode erfaringer med klasserumsledelse og formativ feedback til eleverne

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: 1. august 2021
Ansættelsen er på fuldtid.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 16. april 2021.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2105. Send ansøgning her.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16 og 17.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Svenningsen på tlf. 30106599.

6225 (1)