EUC Nordvest søger kommunikationschef

EUC Nordvest opretter en ny tværgående kommunikationsafdeling, og søger derfor en kommunikationschef.

Kommunikationsafdelingen skal samle, professionalisere og styrke institutionens samlede kommunikationsindsats for alle institutionens uddannelsesudbud som omfatter erhvervsfiskeruddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser, gymnasiale uddannelser og ikke mindst erhvervsuddannelser.

Arbejdsområder spænder over egentlige markedsføringsindsatser, SoMe aktiviteter, økonomisk ansvar til udarbejdelse af skriftlig kommunikation herunder udarbejdelse af dagsaktuel presseinformation om institutionens uddannelsesaktiviteter.

Kommunikationsopgaven breder sig dog udover selve uddannelsesaktiviteterne, da vi som erhvervsskole ofte er i virkelig tæt og konstruktivt samspil med de erhverv vi uddanner til, hvilket medfører naturlig og vigtig dialog med det lokale erhvervsliv, og for så vidt angår uddannelsen til Erhvervsfisker fiskerierhvervet i hele Danmark.

Vi forventer en ansøger med dokumenteret erfaring fra lignende funktion, og meget gerne dokumenteret ledelseserfaring. Vi forventer desuden, at du har en relevant videregående uddannelse, at du arbejder struktureret og at du kan og vil være fysisk tilstede på alle vore adresser i Thyborøn, Thisted, Nykøbing og Fjerritslev med primær arbejdsplads i Thisted, da uddannelsernes DNA bedst opleves og mærkes ved selvsyn og ved direkte dialog med elever og medarbejderne.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato efter aftale.
Stillingen omfatter personaleansvar og kan i øvrigt besættes på deltid.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 28. august 2022. Vi afholder dog løbende samtaler med egnede ansøgere. Så send din ansøgning hurtigst muligt.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2157. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte direktør Hans Chr. Jeppesen på mail hj@eucnordvest.dk

EUC Nordvest 2 07942