EUC Nordvest søger konsulent til Kursuscentret.nu

Vi søger en passioneret opsøgende VEU konsulent (Voksen- og efteruddannelse), som har mod og lyst til at gå foran og indgå samarbejde med virksomhederne i området om kompetenceudvikling med baggrund i alle EUC Nordvests fagområder.

Vi søger dig, der vil og kan

  • Du brænder for at gøre en forskel og kan finde mening i at medvirke til kompetenceudvikling i lokalområdet.
  • Du har gerne kendskab til områdets virksomheder, og du befinder dig godt i forskellige virksomhedskulturer.
  • Du kan agere i forskellige brancher og er opsøgende ift. nuværende, nye og kommende kompetencebehov
  • Du er sælger til fingerspidserne og har et personligt drive, der skinner igennem i din måde at etablere relationer på, og du kendetegnes som en foretrukken samarbejdspartner og brænder for at gøre en forskel – også når der opstår udfordringer i forløbet.
  • Du har erfaring med opsøgende arbejde og styr på facetterne i det gode salg.
  • Du er struktureret og formår at kombinere salget med de nødvendige administrative opgaver.
  • Du trives med en omskiftelig hverdag – og trives med udekørende/opsøgende besøg, hvor ingen dage er ens.
  • Du har et godt overblik og kan planlægge egne aktiviteter med respekt for kolleger og andres opgaver
  • Du kan arbejde i en åben struktur støttet af en rammesættende strategi.
  • Du har en relevant uddannelse på min. erhvervsuddannelsesniveau, og gerne erfaring med salg og relations skabende arbejde.

Opgaver

Som VEU konsulent er din opgave at afdække virksomhedernes uddannelsesbehov, medvirke til udvikling, markedsføring og igangsættelse af relevante arbejdsmarkeds- og individuelt tilrettelagte kurser og tilpassede forløb.

Vi samarbejder med mange virksomheder i Morsø, Thisted og Jammerbugt kommuner og branchekendskab til et eller flere fagområder er en fordel. Fagområderne dækker bl.a. transport, teknologi, byggeri, metal, auto, landbrug, fødevarer, ledelse, medarbejderudvikling og digitalisering.

Om os

Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som du skal løse i et tæt, lærerigt og engagerende samarbejde med relevante kolleger.  

Du bliver en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at opbygge mange gode relationer både internt på EUC Nordvest og eksternt med ledere og medarbejdere i såvel de lokale som nationale virksomheder, vi samarbejder med.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt og senest pr. 1/10-21. Ansættelsen er på fuldtid.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning:
Ansøgningsfristen er søndag den 8. august 2021.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2120. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte VEU-chef Mona Søe på tlf. 61261225 eller via mail på ms@eucnordvest.dk.

VEU Konsulent2