EUC Nordvest søger kørelærer/underviser til transportcentret

- genopslag

Som kørelærer og underviser i Transportcentret får du en alsidig hverdag fyldt med forskellige og spændende udfordringer. Du bliver en del af et stærkt team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et undervisningsmiljø, der præges af høj faglighed. Du er med din egen indstilling med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.

Din baggrund for at søge stillingen:

  • Du er kørelærer til kat. C, D, C/E, D/E med relevant erhvervserfaring fra branchen
  • Hvis du også er faglært gods- eller buschauffør og/eller har flere års erfaring fra branchen, vil det være et stort plus.

Herudover er det vigtigt, at du vil kunne trives i rollen som underviser og har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre til vores kursister. Rollen som underviser bevirker bl.a. at du både selvstændigt og i samarbejde med kolleger og teamleder skal påtage dig at løse de mange dagligdags udfordringer, som opstår, når der arbejdes med kursister og kørekortgivende kurser. Du skal kunne håndtere løbende forandringer i din dagligdag – hvor planer hurtigt kan ændre sig.

Du skal også have lyst og energi til at videreuddanne dig efter ansættelsen. Præcist hvad, der er aktuelt for dig, afhænger af din nuværende uddannelse og erfaring.

Vi leder efter dig, der både kan og vil – og vi glæder os meget til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt og efter aftale. Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Indsendes snarest muligt – der afholdes samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 30. april 2023.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2303. Send ansøgning her.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 6126 1225.

7539 Web