EUC Nordvest søger lærepladskonsulent

Brænder du for at arbejde med unge mennesker og samtidig have tæt kontakt til det lokale erhvervsliv?
Og motiveres du af at skabe det perfekte match mellem to verdener? Så er det måske dig, vi er på udkig efter til stillingen som lærepladskonsulent hos EUC Nordvest.

Som lærepladskonsulent bliver du en del af skolens Stifinderteam, der pt. tæller fire medarbejdere. Stifinderteamet er ansvarlig for eksekvering af EUC Nordvests strategi på vejlednings- og lærepladsområdet, og vi søger lige nu en ny lærepladskonsulent med stort gå-på-mod og gode samarbejdsevner.

Om jobbet
Som lærepladskonsulent skal du bl.a.:

  • Støtte grundforløbseleverne i lærepladssøgning
  • Skabe grundlag for flere lærepladser (opsøgende virksomhedsbesøg)
  • Være bindeled mellem lærling, virksomhed og skole
  • Medvirke til at sikre en optimal matching af lærling og virksomhed
  • Gennemføre Skills-konkurrencer og lignende aktiviteter for folkeskoleelever

Kendskab til det lokale erhvervsliv er en klar fordel, men ikke et krav. En væsentlig del af teamets virke er, at matche unge grundforløbselever på erhvervsuddannelserne med nordvestjyske offentlige og private virksomheder. Vores - og politikernes - ambition er, at 8 ud af 10 elever opnår læreplads, inden de afslutter grundforløbet…og vi er rigtig godt på vej.

Det er opgaven, og det er jobbet. Men der er mellemregninger, og det er et forenklet billede, vi tegner her. Vil du se hele billedet, og er du nysgerrig på, hvem vi er, og hvad jobbet indeholder? Så send os en ansøgning som indgang til en dialog om, hvordan netop du kan bidrage til, at Stifinderteamet skaber endnu mere værdi for unge og voksne, som gerne vil være faglærte.

Som udgangspunkt får du kontor i Thisted, men der kan også være dage, hvor du møder på en af vore lokationer på Mors. Du vil få stor indflydelse på at udfylde rammerne og din egen hverdag, men du skal være indstillet på at tilbringe en del tid på landevejen med at besøge virksomheder. Derfor skal du også helst have kørekort B (personbil).

Om os
EUC Nordvest er UNESCO Verdensmålsskole. Vi udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og gymnasiale uddannelser, der tilsammen tæller ca. 2.000 årselever, fordelt på vores afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn. Medarbejderstaben tæller ca. 260 ansatte, hvoraf de fem er tilknyttet Stifinderteamet. I Stifinderteamet bliver du en del af et stærkt team af dygtige og engagerede medarbejdere, men i kraft af dine arbejdsopgaver vil du også få en stor kontaktflade i resten af organisationen.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse pr 1. august 2022 eller efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist 3. juli 2022.
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2154. Send ansøgning her. 

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Klaus Hedegaard på kh@eucnordvest.dk eller 30106512. 

EUC Nordvest 3 05718