EUC Nordvest søger matematiklærer til teknisk gymnasium thisted

EUC Nordvest søger en underviser til varetagelse af matematikundervisning på gymnasialt niveau med start februar 2023.

Er du uddannet cand.scient., cand.polyt. eller lignende, og brænder du for matematik og det naturvidenskabelige område? Har du lyst til at undervise og formidle din viden videre til unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén person, vi søger til at undervise vores elever i matematik på Teknisk Gymnasium i Thisted.

HTX Thisted oplever øget elevtilgang - både på vores gymnasiale uddannelse og til den tekniske EUX-uddannelse. Derfor søger vi en ekstra kollega, der ligesom os, brænder for at skabe et nærværende og spændende uddannelsesmiljø for alle skolens elever.

Om os

HTX består af et velfungerende og engageret lærerteam, hvor forskellige fagligheder anses som en styrke - også i udviklingen af tværfaglig forløb. Kulturen på HTX er kendetegnet ved et godt fællesskab på tværs af årgange/studieretninger samt et uddannelsesmiljø, hvor eleverne trygt henvender sig til lærerne for hjælp og vejledning.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse (kandidat) inden for det naturvidenskabelige og gerne erfaring med undervisning i matematik på gymnasialt niveau. Du kan lide arbejdet med unge elever og formår at levere en praksisnær og inddragende undervisning.

Har du lyst til at blive en del af vores team, og er du den rette match for os, kan vi tilbyde en spændende og alsidig hverdag som underviser på EUC Nordvest. Du vil primært være tilknyttet HTX med undervisning af HTX- og tekniske EUX-elever.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på fuldtid. Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 16. december 2022
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 51.

Din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser skal sendes til os digitalt. Vær opmærksom på at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2174. Send ansøgning her.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Marianne Svenningsen på tlf. 3010 6599 eller på mail mas@eucnordvest.dk

EUC Nordvest 2 01033