EUC Nordvest søger proaktiv og struktureret projektleder til afslutningen af spændende EU- projekt

EU-socialfondsprojektet Iværksætteri og jobskabelse sigter efter at sætte iværksætteri og entreprenørskab på skoleskemaet, så flere unge får øjnene op for et liv som iværksætter. Projektet finder sted på 6 partnerskoler (ungdomsuddannelser) i Region Nordjylland og har sit hovedsæde i EUC Nordvests projektafdeling i Thisted. De første aktiviteter blev sat i gang i august 2017, og vi nærmer os projektets forventede afslutningstidspunkt, der er planlagt til d. 31. august 2021. 

Da projektets nuværende leder har fået nye opgaver, søger EUC Nordvest en person, der med sin skarpe analytiske sans, sin positive indstilling og sit strukturerede hoved kan være med til at følge projektaktiviteterne til dørs. Personen får ansvaret for at sikre, at alle partnerskoler bidrager til opnåelse af projektets målsætninger. Herunder er følgende opgaver centrale for stillingen:

  • Deltagelse i møder med partnerskolernes koordinatorer på tværs af regionen
  • Indhentning og analyse af resultater
  • Løbende afrapportering til EU
  • Udarbejdelse af slutrapport
  • Planlægning og afvikling af styregruppemøder
  • Planlægning og afvikling af afsluttende arrangement med præsentation af projektets resultater
  • Færdiggørelse af undervisningsmateriale, der tager afsæt i projektets aktiviteter 

Det er en fordel, hvis du har et overordnet kendskab til entreprenørskabsprocesser og uddannelsesverdenen, men din vigtigste opgave bliver at trække tråde mellem projektets aktører. Du skal kunne holde hovedet koldt, være god til at planlægge og kunne se sammenhænge på tværs af uddannelser og institutioner. Det er vigtigt, at du formår at kommunikere tydeligt både mundtligt og skriftlig, da det er dig der sætter retningen for, hvordan projektets resultater formidles.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med projektets 6 koordinatorer, der har tilhør på hver deres partnerskole med afdelinger i Thisted, Aalborg, Aars og Hjørring. Du vil få kontorplads i Thisted, hvor du får rig mulighed for at sparre med projektafdelingen, men det forventes, at du efter behov står til rådighed for projektets øvrige partnere. 


Løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse: hurtigst muligt og senest d. 1. oktober.

Stillingen er som udgangspunkt begrænset til december 2021.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 30. august 2020

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2029. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte projektleder Mia Sannemand Borg tlf. 30106507.

Læs mere om projektet her:

https://regionalt.erhvervsstyrelsen.dk/innovative-arbejdsgange-i-eu-projekt-har-aabnet-unges-oejne-den-tredje-karrierevej

 

Projektledelse EU Projekt