EUC Nordvest søger kreativ og struktureret Projektkonsulent

Som Projektkonsulent på EUC Nordvest bliver du en del af et ambitiøst og energisk hold, der er med til at sætte retningen for fremtidens uddannelsestilbud i Thy og på Mors.

 Vi leder efter en ny kollega, der med sin nysgerrige personlighed og stærke faglighed kan bistå institutionens pædagogiske ledelse med relevant og meningsfuld projektudvikling, sikre god og tydelig projektorganisering og –forankring samt evaluering og afrapportering. Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du kan navigere i en politisk styret organisation og formår at rammesætte innovative processer med sikker hånd.

Dine opgaver og ansvarsområder vil hovedsagelig bestå i at:

  • opsøge projektmuligheder og – ideer på tværs af skolens afdelinger
  • udarbejde ansøgninger til private og offentlige fonde
  • agere bindeled mellem eksterne partnere og EUC Nordvest
  • udarbejde og kontrollere procedurer for intern projektstyring

Samt i nogen grad bestå af:

  • projektledelse i dele af skolens eksisterende projektportefølje

 Det er skolens interne strategier, der sætter retningen for udviklingsprojekterne, og det er derfor vigtigt, at du kan se sammenhænge og tænke strategisk, når du udvikler nye projektideer. Derudover er det afgørende, at du er god til at skabe relationer og kommunikere tydeligt både skriftligt og mundtligt.

En central del af dit arbejde ligger i at vejlede interne medarbejdere i projektledelse. Du vil få mulighed for at sætte retningen for, hvordan vi som skole arbejder med udviklingsprojekter, og du vil derfor kunne sætte dit eget præg på en spændende rolle i en dynamisk organisation.

Stillingen er tværgående, og du vil have snitflader med vores afdelinger i Thisted, Thyborøn, Nykøbing Mors og Fjerritslev samt med eksterne partnere i hele landet. Derfor forventes det, at du har kørekort til personbil. Du vil have fast base på Projektkontoret i Thisted og refererer til EUC Nordvests digitaliseringschef, Christian Homann.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesdato: 1. august 2022 eller aftale

Stillingen er som udgangspunkt en fast fuldtidsstilling. Dog er vi åbne for en dialog omkring deltid.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 15. juni 2022

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2150. Send ansøgning her.

Yderligere information:
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Digitaliseringschef Christian Homann på CHO@eucnordvest.dk.

 

 

 

EUC Nordvest 2 07942